OPET POLEMIKE: / Je li Lovren zbog ovoga zaslužio crveni karton?

Image
Foto: AFP

Iako je prema ocjenama stručnjaka i većine otočkih medija odigrao jednu od najboljih utakmica otkad je došao u Liverpool, ponovno se oko hrvatskog nogometaša Dejana Lovrena vode polemike.

10.8.2015.
13:15
AFP
VOYO logo

Redsi su u 1. kolu Premierlige slavili na gostovanju kod Stokea (1:0), a Lovren je bio vrlo siguran u obrani. Pohvalili su ga mediji, trener Brendan Rodgers, ali i navijači koji su ga na društvenim mrežama jako često 'zlostavljali'.

U 50. minuti se, međutim, dogodio trenutak s Lovrenom u glavnoj ulozi zbog kojeg se trener Stokea Mark Hughes naljutio na suca. Hrvatski stoper je u jednom duelu pogodio laktom u glavu Mamea Dioufa za što je 'nagrađen' žutim kartonom. Hughes je ipak uvjeren da je kazna trebala biti stroža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije on takav"

"Sudac je smatrao da se radi o žutom kartonu. Mislim da Lovren može biti sretan što nije dobio crveni", ljutito je poručio Hughes na konferenciji za novinare.

U Lovrenovu je obranu odmah stao njegov trener Rodgers.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je to nesretni udarac u lice. Sigurno nije bilo namjerno, Dejan nije takav igrač", istaknuo je Rodgers, dodavši da je ovo bila možda i najbolja Lovrenova utakmica u dresu Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo