'ONI SU BRUKA LIGE PRVAKA': / I Srbi pišu o Dinamu s 'kojim se internet ismijava'!

Image
Image

Srpski tabloid Kurir u četvrtak je na svojem siteu posvetio pozornost hrvatskom prvaku Dinamu u tekstu pod naslovom: 'Oni su bruka Lige prvaka: Evo zašto internet ismijava zagrebački Dinamo'.

20.10.2016.
15:22
VOYO logo

U srijedu smo pisali o tome kako je Dinamo, nakon trećeg poraza u skupini H Lige prvaka protiv Seville u utorak navečer u Zagrebu (0-1) i nove sramotne gol razlike 0-8, došao do nekoliko negativnih rekorda. Sad je isto napravio srpski Kurir koji se također pozabavio učinkom Dinama ove sezone u Ligi prvaka.

Image
DINAMO JE UVJERLJIVO NAJGORI SUDIONIK LIGE PRVAKA: /

Brojke ne lažu, hrvatski prvak je na dnu

DINAMO JE UVJERLJIVO NAJGORI SUDIONIK LIGE PRVAKA: Brojke ne lažu, hrvatski prvak je na dnu

"Hrvatski predstavnik, ekipa Dinama iz Zagreba jedini je klub u Ligi prvaka koji u prva tri kola ovog natjecanja nije postigao niti jedan pogodak. Zbog ove činjenice "Modri" se nalaze na udaru javnosti. Zagrepčani su na tri utakmice primili osam golova i uvjerljivo su posljednji u grupi H, gdje se nalaze još Juventus, Sevilla i Lyon. Da situacija bude još poraznija, Dinamo je u utorak izgubio na svom terenu od Seville 0:1, uz svega 28 posto posjeda lopte u svojim nogama, a tokom 90 minuta utakmice nisu imali niti jedan udarac u okvir gola rivala. Poražavajuća činjenica po Dinamo je i ta da je utakmici protiv Seville prisustvovalo tek 6.046 gledatelja. Doduše, nije oboren negativan rekord iz prosinca 2012. godine kada je protiv imenjaka iz Kijeva na stadionu prisustvovalo samo 3.663 gledalaca", ističe Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Tako su ovosezonske igre mladog Dinama u Ligi prvaka i negativni rezultati i rekordi odjeknuli i u susjedstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo