On zna pravu istinu o najvećem strahu Hajduka

'Ne vjerujem da navijači Hajduka imaju razloga za strah. Ne bi angažirali trenera koji nikad nije vodio momčad u Bundesligi.

15.2.2012.
9:24
VOYO logo

Njemački su se mediji u raspisali o Hajdukovu treneru Krasimiru Balakovu kao najozbiljnijem kandidatu za nasljednika Michaela Skibbea na klupi berlinske Herthe. Bild navodi da je sportski direktor berlinskoga nogometnog Bundesligaša Michael Preetz u utorak tijekom dana razgovarao s bugarskim trenerom i ponudio mu radno mjesto. Ipak, za njemački je Sky Sport Balakov izjavio da se ne želi izjašnjavati o navodnoj Herthinoj ponudi i da ima važeći ugovor sa splitskim klubom. Da transfer možda ipak nije toliko izvjestan, potvrdio je za istu kuću i Balakovljev menadžer Fali Ramadani. "Razgovarao sam s Krasimirom u ponedjeljak navečer i potvrdio mi je da ga iz Herthe nisu zvali. Ne vidim zašto bi mi to tajio."

Nogometaš berlinske Herte Andre Mijatović ne vjeruje da bi Balakov mogao preuzeti klupu njemačke momčadi. "Puno se imena spominje, među njima i ime Krasimira Balakova. Vjerujem da bi do kraja tjedna uprava kluba morala pronaći novog trenera, no iskreno, ne vjerujem da navijači Hajduka imaju razloga za strah. Ne vjerujem da bi u ovako teškoj situaciji u kojoj se nalazimo angažirali trenera koji nikad nije vodio momčad u Bundesligi. Sve je moguće, ali osobno ne vjerujem da bi nam Balakov pomogao u ovom trenutku", istaknuo je Andre Mijatović za 24sata. Uz Balakova, kao izgledni se kandidat u utorak također pojavio Holger Stanislawski, nedavno otpušteni trener Hoffenheima, no Balakov je, tvrdi Bild, ozbiljniji kandidat. Klubu iz glavnog grada imponira njegova igračka biografija i trenerska radna etika, a pogotovo činjenica što je najbolji nogomet karijere igrao u Stuttgartu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo