'ON BI VAM RIJEŠIO SVE PROBLEME': / Legendarni Vatreni bivšem klubu preporuča dovođenje Marka Roga

Image
Foto: AFP, CARLO HERMANN
Image
Foto: AFP, CARLO HERMANN

Nekadašnji hrvatski nogometni reprezentativac Milan Rapaić u dvije je godine ostavio dubok trag u turskom velikanu Fenerbahçeu.

15.12.2016.
13:33
AFP, CARLO HERMANN
VOYO logo

Odigrao je Rapaić od 2000. do 2002. više od 50 utakmica za Fener i postigao 15 golova te zauvijek kupio srca navijača. I danas njegova riječ u Istanbulu itekako vrijedi, pa je zanimljivo istaknuti da je svome nekadašnjem klubu preporučio dovođenje jednog hrvatskog nogometaša.

Image
TRENER NAHVALIO VATRENOG: /

'Nije bilo nikakvih skrivenih namjera, pokazao je da je dobar igrač'

Malo prilika u Napoliju

Kako prenose brojni turski mediji Rapaić je klupskim čelnicima rekao da pokušaju dovesti Marka Roga koji dobiva vrlo malo prilika u Napoliju otkad je ljetos došao iz zagrebačkog Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napoli želi pustiti Roga i bilo bi jako dobro kad bi ga Fenerbahçe uspio dovesti. Marko bi riješio Fenerove probleme u veznom redu", prenose turski mediji Rapaićevu izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rog je tek početkom ovog mjeseca prvi put zaigrao za Napoli, a dosad je skupio dva nastupa, oba puta ulazeći s klupe. Talijanski mediji nagađaju da bi ga klub s juga Italije već u siječnju mogao prodati ili posuditi, a zasad je teško procijeniti hoće li među ozbiljnim opcijama biti i Fenerbahçe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo