OMILJENI TRENER IPAK OSTAJE U PRVOJ HNL: / Samir Toplak preuzima jedan od najtežih poslova u ligi

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Sada će Toplak imati izrazito težak posao, a debitirati bi trebao baš protiv Intera, svoje bivše ekipe

10.2.2020.
12:24
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Premda službene potvrde još uvijek nema, Samir Toplak gotovo sigurno preuzima momčad NK Varaždina, inače posljednje ekipe Prve HNL. Varaždincima je to već treća promjena na trenerskoj klupi ove sezone. Na početku ih je vodio Borimir Perković, u listopadu ga mijenja Luka Bonačić, a sada im se vraća Samir Toplak.

Bonačić je napustio Varaždin nakon 1:0 poraza od Istre, a čini se da su Varaždinci nekako uspjeli pridobiti Toplaka, svog bivšeg igrača, da ih preuzme i pokuša ostaviti u najvišem rangu. U dosadašnjoj trenerskoj karijeri Toplak je vodio Varaždin, Cibaliju i Zelinu, ali je u Interu iz Zaprešića ostavio najveći trag. Doveo ih je iz Druge u Prvu ligu, a tamo se zadržao od travnja 2014. godine sve do siječnja 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

20.07.2019., Velika Gorica- 1. kolo Hrvatski Telekom Prve HNL: HNK Gorica - NK Inter Zapresic. Samir Toplak Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Sada će Toplak imati izrazito težak posao, a debitirati bi trebao baš protiv Intera, svoje bivše ekipe. Toplak je ikona Varaždina gdje je nakon dugogodišnje igračke započeo svoju trenersku karijeru. Prvo je bio trener mladih igrača, zatim je bio sportski direktor, da bi nakon toga bio trener prve momčadi. Baš je Toplak bio taj koji je doveo Varaždin do finala kupa gdje je izgubio od Dinama. Ono što Toplak sigurno može garantirati jest ljepši nogomet od onog koji se do sada igrao u Varaždinu i barem malo ofenzivniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo