OLMU TREBALE TRI MINUTE DA ZABIJE ZA ŠPANJOLSKU: / Sada je sve jasno - Europa je dobila novog 'superstara'

Image
Foto: Profimedia

Španjolska je bez većih problema pobijedila Maltu sa 7-0

15.11.2019.
22:37
Profimedia
VOYO logo

Najskuplji Dinamov igrač svih vremena i, sada je to gotovo svima jasno, jedan od najboljih mladih igrača u Europi, Španjolac, Dani Olmo, zabio je svoj prvi pogodak u dresu Furije. Olmo je debitirao u kvalifikacijskoj utakmici za Euro 2020., protiv Malte, a pogodak je zabio samo tri minute nakon što je ušao u igru.

Ušao je u igru u 66. minuti umjesto Alvara Morate koji ga je prilikom zamjene digao, poljubio i zaželio mu sreću, a onda je uslijedio show. Thiago Alcantara poslao je briljantnu "loptu s očima" prema Olmu, ovaj je odlično izbjegao zaleđe, pa onda i vratara Malte te je poslao loptu u prazan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Spain's forward Dani Olmo (R) celebrates with Spain's midfielder Fabian Ruiz after scoring his team's second goal during the final match of the UEFA U21 European Football Championships between Spain and Germany on June 30, 2019 at the Friuli stadium in Udine., Image: 452942016, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Miguel MEDINA / AFP / Profimedia

Španjolska je bez većih problema pobijedila Maltu sa 7-0 potvrdivši prvo mjesto. Strijelci za 'furiju' bili su i Alvaro Morata (23), Santi Cazorla (41), Pau Torres (62), Pablo Sarabia (63) i Gerard Moreno (71)

Španjolska vodi na ljestvici sa 23 voda, Švedska je druga sa 18 bodova, dok Rumunjska i Norveška imaju po 14 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo