Nastavak karijere?

OLIĆA RAZVESELILA PONUDA: ‘To je sjajan klub s vrhunskim trenerom, a grad je prekrasan’

Nekadašnji hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić još uvijek nije spreman za mirovinu. Iako će u rujnu proslaviti 37. rođendan, i dalje razmišlja o nastavku karijere.

Njemački Bild objavio je u utorak da Olić ima ponude drugoligaša 1860 Münchena, kao i engleskih klubova Aston Ville i Newcastlea. Dan kasnije se u istom dnevnom listu oglasio i sam Olić koji je trenutno na odmoru u Dalmaciji i odluku još uvijek nije donio.

‘Uzbudljiva ideja’

“Uzbudljiva mi je ideja o 1860 Münchenu. To je jedina od opcija. 1860 je sjajan klub, ima vrhunskog trenera, veličanstveni stadion, a München je prekrasan grad”, izjavio je Olić koji dobro poznaje bavarsku prijestolnicu jer je od 2009. do 2012. igrao za Bayern.

Bild dodaje kako trener Münchena Kosta Runjaić ima hrvatske korijene, govori jezik i cijeni Olićeve kvalitete. Za Bavarce bi naš napadač svakako bio dobitak budući da su se prošle sezone jedva spasili od pada u treću ligu, a u prosjeku su zabijali manje od gola po utakmici.

‘Odluka do kraja tjedna’

“Nisam još donio odluku, treba mi još nekoliko dana. Moram u miru razgovarati sa suprugom, vidjeti što je najbolje za nas. Do kraja tjedna ću odlučiti”, zaključio je Olić.

Oliću je sa završetkom prošle sezone istekao ugovor s HSV-om u kojem posljednjih mjeseci gotovo uopće nije igrao. Iako se očekivalo da bi mogao objaviti kraj karijere, naš veteran očito još uvijek nije spreman napustiti travnjake.

Povratak na Net.hr