Heroji ludovali pred kamerama: 'Ovo je poklon svim Hrvatima!'

Nakon velike pobjede nad Srbijom (2:0) pred nacijom su se pojavili Ivica Olić, Darijo Srna i Mario Mandžukić koji su skakali od sreće i pjevali navijačke pjesme.

22.3.2013.
20:39
VOYO logo

Podsjetimo, Hrvatska je povela u 23. minuti nakon akcije Olića i Mandžukića kada je zabio Mandžo, dok je na 2:0 prednost povećao Ola u 37. minuti.

"Ovo je pobjeda svih nas, igrača, navijača, cijele Hrvatske. To je bilo ono što smo htjeli i tražili. Mislim da smo malo bili u grču i da se to vidjelo, no pobjedi se ne gleda u zube. Slavili smo s 2:0 i napravili veliki korak prema Brazilu. Cijela momčad je bila na nivou, Mandžukić i ja smo imali podršku svih suigrača i u takvoj igri smo čekali da protivnik napravi grešku jer smo znali da je to njihova najslabija karika. Stvarno sam sretan zbog ove pobjede. Sad se možemo u miru skoncentrirati za sljedeću utakmicu, no prvo idemo slaviti", izjavio je presretni Olić, a na njega se nadovezao kapetan Srna:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi znamo koliko je svima značila ova utakmica. Smirivali smo tenzije i koncentrirali se u sebi. Nismo davali nikakve nenormalne izjave, jednostavno smo rekli da smo bolji i da to moramo pokazati na terenu. Mislim da je cijela Hrvatska uživala u dobroj utakmici i ovo je poklon svim Hrvatima", poručio je kapetan, a onda svoje viđenje dao i Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na terenu smo pokazali ono što smo cijelo vrijeme govorili, da smo spremni za ovu utakmicu, i svaka čast svim suigračima i navijačima. Bilo je fantastično i ovo ću zauvijek pamtiti. Bila je teška utakmica, puno emocija i to nas je dosta iscrpilo. Pokazali smo da smo najbolji u najtežim utakmicama i još jednom zahvaljujem svima, nadam se da smo ih barem jedan dan učinili sretnima i neka slave."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju se oglasio i izbornik Igor Štimac.

"Već sam zaboravio ovu utakmicu jer moramo donijeti ta važna tri boda iz Walesa. Hvala Hrvatskoj i navijačima. Kad igramo uz ljubav koju nam dajete nema nam kraja, samo tako nastavite. Znali smo da će biti tvrda utakmica, Srbija je izuzetan protivnik koji ima jako dobre individualce. Poručio sam neki dan da imamo napadače koji su u stanju njihov obrambeni bedem baciti na leđa. I to su Mandžo i Olić napravili", kazao je Štimac i objasnio potez s Mateom Kovačićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=510xIeOHV00gKw4O "Kovačić je bio izvanredan! Prelomio sam noćas. Presretan sam zbog njega. Mi moramo stvarati, a on je pokazao što zna u Dinamu i Interu. Čista desetka. Neću tražiti gdje je bila naša slabost jer je Srbija pala na leđa", zaključio je Štimac i na kraju ove prekrasne večeri poručio:

"Igrači večeras imaju slobodno, mogu piti, jesti, voziti nakon dvije-tri pive..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo