OKO SOKOLOVO TVRDI: / 'Na Mandžukiću je bio penal, ali je i on trebao biti isključen'

Srpski sudac Milorad Mažić vrlo je loše odradio posao u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka između gradskih rivala Atletica i Real Madrida.

14.4.2015.
23:38
VOYO logo

Svega nekoliko minuta nakon početka nastavka došlo je do incidenta u kaznenom prostoru Reala. Nakon nabacivanja Antoinea Griezmanna u skoku je Sergio Ramos pogodio Marija Mandžukića laktom u glavu i razbio mu arkadu. Mažić je na to ostao nijem, a s obzirom da se sve događalo u šesnaestercu, da je dosudio prekršaj Ramosu, bio bi to i kazneni udarac.

Bijesni Mandžukić se nakon ukazane pomoći vratio na teren i odmah potom dobio žuti karton u duelu s Raphaelom Varaneom. Nešto kasnije se hrvatski napadač našao i u dvoboju s Danijem Carvajalom kojeg je zakačio laktom, ali je tada prošao bez opomene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove je situacije za španjolski dnevni list Marcu prokomentirao njezin stalni sudački ekspert Andujar Oliver.

//www.dailymotion.com/embed/video/x2moqtq

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mažić je zbog Ramosova start na Mandžukiću trebao dosuditi penal, a branič je trebao dobiti i žuti karton. No, sudac je kasnije propustio pokazati žuti karton Mandžukiću zbog starta na Carvajalu, a s obzirom da bi mu to bio drugi, bilo bi to isključenje", poručilo je španjolsko oko sokolovo.

Dodajmo i da je nervozni Mandžukić napravio sedam prekršaja, po čemu je rekorder ove sezone u jednoj utakmici Lige prvaka, zajedno s Kiesslingom i Hendersonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo