OGORČENJE ISTINSKE LEGENDE: / "Narod nije glup, više nitko neće ići na utakmice"

Image
Foto: PIXSELL, Jurica Galoić

Ne stišava se bura u hrvatskoj javnosti nakon imenovanja Ante Čačića za izbornika reprezentacije. Nezadovoljnika je mnoštvo, od navijača do stručnih krugova.

24.9.2015.
16:42
PIXSELL, Jurica Galoić
VOYO logo

Svi su oni uvjereni da će Čačić biti samo lutka na koncu neformalnog vladara hrvatskog nogometaZdravka Mamića, a ulje na vatru je dolilo imenovanje Josipa Šimunića pomoćnim trenerom reprezentacije. Istog onog Šimunića koji je igračku karijeru u dresu Vatrenih zaključio zbog kazne nakon sramotnog ispada poslije utakmice protiv Islanda kada je s mikrofonom u rukama pred maksimirskim tribinama urlao zloglasni pozdrav ustaškog režima pod kojim su stradale tisuće nevinih ljudi.

Image
KRAJ SKRIVANJA: /

Dan kada je reprezentacija definitivno postala NK Filijala

Image
KRAJ SKRIVANJA: /

Dan kada je reprezentacija definitivno postala NK Filijala

"Mi i jesmo za pivnički stol"

"Mi i jesmo za pivnicu i pivnički stol, pa neka se na njega stave janje i odojak, i tu smo gdje jesmo", cinično je za Novosti poručio Zlatko Vujović, aludiravši na činjenicu da je Čačić prvu konferenciju za novinare održao u pivnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Ivo Čagalj
Image
Foto: PIXSELL, Ivo Čagalj

Zlatko Vujović

Legendarni nogometaš Hajduka dodao je da nema ništa osobno protiv Čačića, ali i da njegovi dosadašnji rezultati nisu dovoljno kvalitetni da bi postao izbornik.

"Sve ovo je predaleko otišlo, postalo je gadljivo i ne bih dalje potencirao tu priču koja pokazuje da je sve namještaljka politike i podobnih ljudi u Savezu. Narod nije glup. Više nitko neće ići na utakmice", dodao je Vujović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šimunić ne može biti pomoćnik"

Za kraj se osvrnuo i na spomenuto imenovanje Šimunića u stručni stožer.

"Ako je Šimunić već bio kažnjen zbog ustaškog pozdrava i zbog toga završio karijeru, onda se nogometom možda može baviti na nekim nižim razinama, a ne kao pomoćni trener nacionalne vrste. Tko je taj tko će reći dosta i tko će doista početi raditi za boljitak hrvatskog nogometa, stvarno ne znam. Ali mislim da je krajnje vrijeme za to", zaključio je čovjek koji je odigrao 70 utakmica za reprezentaciju nekadašnje SFRJ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo