OGORČENI MAMIĆ OTVORIO DUŠU: / Evo što je poručio sucu!

Rijeka i Dinamo su odigrali uzbudljivu utakmicu, punu preokreta. Gledatelji su mogli uživati u četiri gola, ali opet će se dugo spominjati suđenje, kao i ispad Dinamovog trenera Zorana Mamića.

4.4.2015.
20:07
VOYO logo

"Naravno da moje ponašanje na kraju utakmice nije kako se treba ponašati trener nijednog kluba, posebno ne Dinama i ispričavam se, ali jednostavno nisam mogao izdržati. Mislim da je sudac Strahonja zalutao na današnju utakmicu, puno griješio i ponavlja nam se scenarij od prošle sezone", kazao je nakon dvoboja Zoran Mamić i istaknuo:

"U Puli smo isto ovako igrali zadnju utakmicu prije finala Kupa i Šimunović je dobio drugi žuti na 'pravdi Boga', ovdje na Kantridi čisti penal nakon ruke nam nisu svirali. Nikada to nisam rekao jer je Rijeka bila bolja i zaslužila osvojiti Kup, ali jednostavno moram reći. Svi se nabacuju na Dinamo, a toliko ima grešaka na našu štetu. Mi stalno govorimo da smo gospoda, nećemo komentirati, ali to nije normalno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić je u izjavi za službene stranice kluba nastavio izbacivati svoje frustracije.

"Sharbini s leđa 'pocepa' Ademija i ne dobije žuti karton, kod gola Rijeke cijela klupa je slavila, a kod nas Fernandes slavi i zaradi crveni karton pa ne može igrati. Direktan crveni je dobio... Niti u finalu Kupa ga nemam niti u prvenstvu. Dobio je žuti jer je slavio pogodak? Ne može čovjek to raditi... Svi smo vidjeli da je ovo zadnje bio aut, on svira korner i Rijeka nakon toga zabije pogodak. Znam da ću biti kažnjen i da će me sudac Strahonja prijaviti, ali ja bih se nakon ovakve utakmice na njegovom mjestu ostavio nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo