TEŠKA VREMENA

OGLASIO SE UZDRMANI ALEN HALILOVIĆ: ‘Nije mi bilo lako gledati utakmicu s tribina’

Mladi hrvatski nogometaš Alen Halilović (20) prolazi kroz vrlo teško razdoblje karijere. U njemački HSV je došao sa statusom velikog talenta i s nadimkom ‘hrvatski Messi’, ali trenutna mu situacija nije nimalo blistava.

U Bundesligi je skupio samo šest nastupa i to uglavnom ulazeći s klupe, a u subotu je protiv Borussije Dortmund (poraz 2-5) ostao na klupi. Njemački ga mediji kritiziraju bez milosti i trenutno je vrlo upitno kako će izgledati nastavak njegove karijere u Hamburgu.

TKO SI TI? Alenu Haliloviću zabranjen ulazak u svlačionicu – nisu ga prepoznali

HSV-OVA LEGENDA JASNO PORUČILA: Dajte Haliloviću da igra, on će spasiti klub

‘Navijači zaslužuju više’

Da stvar bude gora, HSV igra očajno i na samom je začelju ljestvice sa svega dva boda iz deset utakmica. Ozbiljno mu prijeti ispadanje iz Bundeslige što mu se dosad još nikad nije dogodilo. Halilović se u takvoj situaciji odlučio obratiti navijačima putem Instagrama, osvrnuvši se na vlastiti status i stanje momčadi.

“Razumijem da ste sve, samo na zadovoljni trenutnom situacijom. Volio bih da sam igrao u subotu i pomogao momčadi. Vjerujete da mi nije bilo lako gledati s tribina kako HSV gubi. Sve što mogu je obećati vam da ću davati najbolje od sebe na svakom treningu kako bih se vratio na teren poslije reprezentativne stanke i kako bih pomogao momčadi da se popravi i napokon osvoji bodove koji su joj očajnički potrebni. Naši navijači zaslužuju više”, napisao je Halilović.

Povratak na Net.hr