OGLASIO SE MANDŽUKIĆ: / Riješen misterij oko Carvajala i ugriza

Hrvatski nogometaš Mario Mandžukić bio je središnja figura prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka između madridskih suparnika Atletica i Reala (0:0).

15.4.2015.
8:58
VOYO logo

U 52. je minuti Sergio Ramos u kaznenom prostoru pogodio Mandžukića laktom u glavu i razbio mu arkadu, no sudac nije reagirao.

"Nisam vidio da je Mandžukić iza mene, stvarno nije bilo namjere da ga udarim. Sudac je tu da procijeni je li bio prekršaj", branio se poslije utakmice Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su ga zakrpali, Mandžukić se vratio u igru i nekoliko trenutaka kasnije dobio žuti karton u duelu s Raphaëlom Varaneom.

//www.dailymotion.com/embed/video/x2moqtq

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni tu nije bio kraj avanturama hrvatskog reprezentativca. Koju minutu kasnije Mažić mu je oprostio drugi žuti karton nakon što je pogodio laktom Danija Carvajala. Isti je ovaj dvojac bio na sceni i u 60. minuti: iako je snimka budila sumnju da je branič Reala ugrizao našeg nogometaša za ruku, a španjolski mediji tvrdili da bi Carvajal mogao biti naknadno suspendiran, u popodnevnim je satima srijede Mandžukić sam riješio sve dvojbe.

https://vine.co/v/eu21PngvmYw/embed/simplehttps://platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jučerašnji je dvoboj bio jako težak i obje su momčadi dale sve od sebe, ali ništa se sporno nije dogodilo. Nije bilo ugriza ni bilo čega sličnog" poručio je Mandžukić putem Twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo