OGLASIO SE I PREDSJEDNIK DAMIR MIŠKOVIĆ TE PROKOMENTIRAO BIŠĆANA: / Što će Armada kazati na ovo?

Image
Foto: PIXSELL

'Ja sam vjerovao u sve ovo! I prije sam rekao da Rijeka uvijek ide na pobjedu'

23.5.2019.
7:53
PIXSELL
VOYO logo

"Dugo je trajalo riječko slavlje pod svodovima Drosine. Sljubljenost igrača i navijača podno tribina zamijenila je pjesma u svačionici. Gotovo svi igrači su ostali u donjem vešu, dresovi, štucne, slavljeničke majice brzo su razgrabljene... I onda kad je u svlačionicu počelo stizati prvo pivsko osvježenje, iznenada su svi uz smijeh poletjeli iz nje", započinje Novi list tekst s reakcijama predsjednika Damira Miškovića, jučer nakon trijumfa Rijeke u finalu Hrvatskog kupa.

Image
BIŠĆAN JE TRENERSKI RAZVALIO BJELICU: /

Na površinu isplivao detalj koji možda niste vidjeli; 'Dinamo na to nije imao odgovor'

Image
BIŠĆAN JE TRENERSKI RAZVALIO BJELICU: /

Na površinu isplivao detalj koji možda niste vidjeli; 'Dinamo na to nije imao odgovor'

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam vjerovao u sve ovo! I prije sam rekao da Rijeka uvijek ide na pobjedu! Ipak, ovo je najveća pobjeda navijača. Ovaj poticaj koji smo imali s tribina nedostajao nam je cijelu godinu. Tribine su bile veliki poguranac za igrače. Ne da su umirali, nego su se 'ubijali', dali 300 posto od sebe. Ovo je pobjeda navijača, a onda svih nas", kazao je predsjednik kluba Damir Mišković i osvrnuo se na Igora Bišćana. Armada ne gleda blagonaklono na njegovu funkciju trenera prve momčadi u njihovu klubu zbog "grijeha iz prošlosti", no Igor je napravio dobar posao do sada i kupio javnost, kao i svog šefa.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igor Bišćan je fantastičan trener i strateg. Pokazao je to i sada. Dinamo je kvalitetna momčad, a mi smo pokazali srce, taktiku i sve drugo što ide uz to. Pokazali smo da smo na pravom putu, u Rijeci se zadnjih godina nije ništa promijenilo, imamo razdoblje otkad igramo slabije i obrnuto. Ali to ne znači da se raspadamo kako se želi prikazati. Rijeka je jaka, Rijeka je druga u prvenstvu, osvojila je Kup. Ne brinite se! Nagrade? Pravilnik je tu, to su dečki zaradili", kazao je Mišković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Rijeke pobjednici su hrvatskog Kupa nakon što su u finalnom susretu igranom u Puli na stadionu Aldo Drosina pred 6742 gledatelja pobijedili Dinamo sa 3-1. Bilo je to fantastično finale i zaslužena pobjeda Rijeke koja je peti put osvojila 'Rabuzinovo sunce', pri čemu drugi put u posljednje tri sezone, dok je Dinamo u svom 22. finalu doživio sedmi poraz.

Golove u pobjedi Rijeke zabili su Antonio Čolak (13), Tibor Halilović (40) i Zoran Kvržić (84), dok je strijelac za Dinamo bio Mislav Oršić u 63. minuti. Dinamo je u 73. minuti imao jedanaesterac za izjednačenje, no Simon Sluga je fantastično obranio udarac Daniju Olmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo