OGLASIO SE I OSRAMOĆENI ŠEF: / "Još uvijek sam vreća za udaranje"

Image
Foto: Screenshot

Suspendirani predsjednik FIFA-e Sepp Blatter obratio se novinarima u sjedištu te organizacije i prokomentirao svoju kaznu koju mu je u ponedjeljak prijepodne odredila Etička komisija.

21.12.2015.
12:04
Screenshot
VOYO logo

Podsjetimo, predsjednika FIFA-e Seppa Blattera i njenog dopredsjednika Michela Platinija u ponedjeljak ujutro Etička komisija te organizacije suspendirala je na osam godina i u tom razdoblju oni ne smiju obavljati nikakve aktivnosti u nogometu. Ključan razlog sa Blatterovu i Platinijevu suspenziju je isplata dva milijuna švicarskih franaka. Taj je novac isplaćen Platiniju, UEFA-inom predsjedniku, 2011. godine zbog navodnog savjetničkog posla iz 1998. godine. Oko tog dogovora ima puno sumnjivih okolnosti i on nije nigdje formalno zapisan. Obojica optuženika izjasnila su se da je sve usmeno dogovoreno, ali to objašnjenje nije uvažio Etički odbor.

Image
PAD NOGOMETNE MAFIJE: /

Potvrđena brutalna kazna za Blattera i Platinija!

Image
PAD NOGOMETNE MAFIJE: /

Potvrđena brutalna kazna za Blattera i Platinija!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žao mu je zbog tretmana

Upitan za komentar cijelog slučaja koji je doveo do njegove ostavke, Blatter je dao izjavu u svojem stilu.

"Jako mi je žao. Žao mi je što sam još uvijek vreća za udaranje. Žao mi je samog sebe i načina na koji me tretiraju", kazao je na konferenciji Blatter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sram me je što komisija ide protiv dokaza koji joj je prezentiran", dodao je Blatter koji je tijekom obraćanja javnosti više puta kritizirao medije i isticao da je predsjednik sve do novih izbora koji će se održati u veljači sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedi žalba

Blatter se sada može žaliti Sudu za arbitražu u sportu (CAS). No svejedno, ovaj događaj ga je jako pogodio i nepovratno mu uništio izglede za bilo kakvu ulogu u velikim sportskim organizacijama. Blatter je najavio žalbu, a Platini to tek treba učiniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo