JAVILI SE IZ MOSTA: / Hasanbegović i 'Neovisni za Hrvatsku' misteriozno promijenili mišljenje

Image
Foto: PIXSELL

'Gradonačelnik Bandić opet je pokazao da je mir za Mamićevu maksimirsku vrhušku i njihove mutne planove'

31.5.2018.
17:12
PIXSELL
VOYO logo

Most nezavisnih lista smatra kako je u zagrebačkoj Gradskoj skupštini jučer još jednom prikazana sva bijeda hrvatske politike u kojoj se radi sitnih interesa i trgovine izdaju čak i ideali koji su tobože svetinja. Svjedoci smo iznenadnog obrata gospodina Hasanbegovića i njegovih Neovisnih za Hrvatsku koji su pod misterioznim okolnostima u sat i pol sami odustali od vlastitog predloženog zaključka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PRIVATIZACIJA DINAMA ZASAD IDE DALJE: Kartelo i Hasanbegović iznenada promijenili retoriku i stav

'Neovisni za Hrvatsku" povukao s dnevnog reda svoj prijedlog zaključka'

Na jučerašnjoj 13. sjednici Gradske skupštine Klub gradskih zastupnika "Neovisni za Hrvatsku" povukao s dnevnog reda svoj prijedlog zaključka o Građanskom nogometnom klubu “Dinamo” u kojem se protive preoblikovanju sportske udruge GNK “Dinamo” u sportsko dioničko društvo prije nego što se u udruzi provedu potpuno transparentni izbori u skladu s pozitivnim propisima.

Dok su zastupnici raspravljali o toj točki dnevnog reda, pred Gradskom skupštinom okupilo se 40-ak navijača Dinama pjevajući navijačke pjesme te uzvikujući “Hoćemo izbore” i “Mamiću, cigane, odlazi iz svetinje”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto su Kartelo i Hasanbegović promijenili svoju retoriku i stav?

Postavlja se, stoga, pitanje: Što se unutar tih sat i pol vremena promijenilo iza zidova Gradske skupštine i zašto su “veliki” dinamovci Krešimir Kartelo i Zlatko Hasanbegović promijenili svoju retoriku, ali i stav?

Image
Image

26.02.2018., Zagreb - 9. sjednica Gradske skupstine Grada Zagreba. Kresimir Kartelo. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Iz Mosta su se oglasili priopćenjem u kojem ističu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gradonačelnik Bandić opet je pokazao da je mir za Mamićevu maksimirsku vrhušku i njihove mutne planove spreman platiti čak i dragocjenom pročelničkom pozicijom. Naime, kako bi Neovisne za Hrvatsku natjerao da povuku svoj amandman u kojem je stajalo da se Gradska skupština protivi davanju suglasnosti GNK Dinamu za korištenje gradskog stadiona u Maksimiru za potrebe preoblikovanja, Bandić im je velikodušno ponudio mjesto pročelnice za kulturu, na što su oni pristali, te će u njemu od sutra sjediti njihova gradska zastupnica Ana Lederer.

'Nastavak Bandićeve politike koja je rezultirala potpunom devastacijom ZG sporta'

Ovo je samo nastavak Bandićeve politike koja je rezultirala potpunom devastacijom zagrebačkog sporta u kojem više gotovo da nema zdravog sportskog kolektiva. Žalosno je da je sada dobio neočekivane saveznike u ljudima koji su se predstavljali kao navijači i zaljubljenici u Dinamo. Bandić ne samo da kao počasni predsjednik GNK Dinama nije progovorio o masovnoj pljački stotina milijuna kuna, nego je očito odlučio aktivno pomagati da se ta pljačka nastavi", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

15.03.2018., Zagreb - Sabor RH je 7. sjednicu nastavio raspravom o prijedlogu zakona o sumama. Marko Sladoljev Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Marko Sladoljev, saborski zastupnik Mosta nezavisnih lista, inače navijač Dinama i član kluba koji se protivi nelegitimnoj upravi hrvatskog prvaka, kako ističe, kazao je sljedeće:

“Tražim da se hitno odredi novi datum glasanja o ovom prijedlogu te da se sve stranke u Gradskoj skupštini javno i nedvosmisleno očituju podržavaju li sumnjivu i nezakonitu privatizaciju Dinama. I sam ću kao saborski zastupnik inzistirati da se zaustavi sramotni čin privatizacije koju vode ljudi što su gospodinu Mamiću pomagali u sramotnom otuđivanju preko 300 milijuna Dinamovih kuna, za što je optužen u procesima protiv organiziranog kriminala. Ratnih godina sumnjivi tipovi uzeli su nam tvornice koje su im političkom voljom darovane za jednu marku, a sada bi privatizirali i hrvatsku svetinju koju su netom temeljito opljačkali”, izjavio je Marko Sladoljev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo