ODOBRENA MU RADNA DOZVOLA: / Problematični nogometaš PSG-a može u Tottenham

Image
Foto: AFP
30.8.2017.
19:05
AFP
VOYO logo

Problem oko dobivanja britanske radne dozvole pojavio se zbog sudskog procesa u kojem je, na prvostupanjskom sudu, Aurier osuđen na dvije godine moguće zatvorske kazne, jer je proglašen krivim za napad na policajca u incidentu koji se dogodio u svibnju prošle godine pred jednim noćnim klubom u Parizu. Aurier se žalio na presudu, a u slučajevima sličnim njegovom sudska je praksa da se zatvorska kazna zamijenjuje društveno korisnim radom.

ČISTKA U BARCELONI: Valverde se rješava škarta, traži da klub ekspresno proda petoricu igrača

Aurier je u Velikoj Britaniji već imao problema, zbog ovog sudskog procesa. Naime, britanske su mu vlasti onemogućile ulazak na britansko tlo, kada je prošle sezone PSG gostovao u Londonu kod Arsenala, u okviru natjecanja u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

French referee Clement Turpin (L) speaks with Paris Saint-Germain's Brazilian defender Thiago Silva (2nd L) and Paris Saint-Germain's Ivorian defender Serge Aurier during the French L1 football match Paris Saint-Germain (PSG) vs Olympique Lyonnais (OL) at the Parc des Princes stadium in Paris on March 19, 2017. / AFP PHOTO / FRANCK FIFE

Tottenham je odlučio dovesti Auriera nakon što su pustili engleskog reprezentativca Kyle Walkera u Manchester City za odštetu od 54 milijuna eura. Bjelokošćanin je prirodna zamjena za Walkera, a Spursi su pristali platiti 25 milijuna eura odštete za njegov angažman.

Ipak, Tottenham nije jedini klub koji je pokazao interes za njegove usluge, a rado bi ga u svojoj momčadi vidio i menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo