ODOBRENA MU RADNA DOZVOLA: / Problematični nogometaš PSG-a može u Tottenham

Image
Foto: AFP
30.8.2017.
19:05
AFP
VOYO logo

Problem oko dobivanja britanske radne dozvole pojavio se zbog sudskog procesa u kojem je, na prvostupanjskom sudu, Aurier osuđen na dvije godine moguće zatvorske kazne, jer je proglašen krivim za napad na policajca u incidentu koji se dogodio u svibnju prošle godine pred jednim noćnim klubom u Parizu. Aurier se žalio na presudu, a u slučajevima sličnim njegovom sudska je praksa da se zatvorska kazna zamijenjuje društveno korisnim radom.

ČISTKA U BARCELONI: Valverde se rješava škarta, traži da klub ekspresno proda petoricu igrača

Aurier je u Velikoj Britaniji već imao problema, zbog ovog sudskog procesa. Naime, britanske su mu vlasti onemogućile ulazak na britansko tlo, kada je prošle sezone PSG gostovao u Londonu kod Arsenala, u okviru natjecanja u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

French referee Clement Turpin (L) speaks with Paris Saint-Germain's Brazilian defender Thiago Silva (2nd L) and Paris Saint-Germain's Ivorian defender Serge Aurier during the French L1 football match Paris Saint-Germain (PSG) vs Olympique Lyonnais (OL) at the Parc des Princes stadium in Paris on March 19, 2017. / AFP PHOTO / FRANCK FIFE

Tottenham je odlučio dovesti Auriera nakon što su pustili engleskog reprezentativca Kyle Walkera u Manchester City za odštetu od 54 milijuna eura. Bjelokošćanin je prirodna zamjena za Walkera, a Spursi su pristali platiti 25 milijuna eura odštete za njegov angažman.

Ipak, Tottenham nije jedini klub koji je pokazao interes za njegove usluge, a rado bi ga u svojoj momčadi vidio i menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo