'ODMAH SAM OTIŠAO IZ HRVATSKE': / Pajač otkrio što mu se dogodilo nakon utakmice Rijeke i Osijeka

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Iako je u svim analizama utvrđeno da je napravio nekoliko pogrešaka, Pajač tvrdi da je u tim trenucima na terenu bio siguran u svoje odluke.

3.6.2020.
9:46
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Trebao je to biti praznik nogometa. Derbi Osijeka i Rijeke na Rujevici po povratku nogometa, s finalom Hrvatskog kupa kao nagradom za pobjedu bio je dovoljan razlog da se privuče velika pažnja hrvatske nogometne javnosti.

No pretvorilo se sve u pravi nogometni cirkus. Rijeka je preokrenula s 0:2 na 3:2 i uz veliku pomoć sudaca Pajača i asistenta mu iz VAR sobe Frana Jovića stigla do finala Kupa. Sve su analize pokazale da je Pajač napravio nekoliko ključnih pogrešaka, na kraju je i suspendiran, a svoju stranu priče ispričao je za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujte, nikad mi u životu nije bilo gore, nikome nikad ne bih htio da mu se tako nešto dogodi. Ovo je katastrofa, ne samo za mene, nego i za moju obitelj. Kad god otvorim internet, iskačem kao iz paštete. Najgore mi je što sam predstavljen kao lopov, a nikad u životu, ni kao klinac, nisam ukrao žvakaću gumu", rekao je Pajač u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nisam imao lošu namjeru'

Iako je u svim analizama utvrđeno da je napravio nekoliko pogrešaka, Pajač tvrdi da je u tim trenucima na terenu bio siguran u svoje odluke. Dio krivice pripisao je i Joviću koji ga iz VAR-sobe na neke stvari nije upozorio.

"Ljudi iz Osijeka ulupali su mojih deset godina rada kao suca. Užas, odmah sam otišao iz Hrvatske u Mađarsku pronaći malo mira. Ni u jednoj situaciji nisam imao lošu namjeru, nikoga nisam htio zakinuti, to je jedina istina", rekao je Pajač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, ispričao se svima i naglasio da su njegove greške bile nenamjerne.

"Ispričavam se Osijeku i Rijeci, hrvatskoj javnosti, Sudačkoj komisiji, cijelom HNS-u. Nema nikakve teorije zavjere koja se gura kao istina, to me najviše boli", zaključio je Pajač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo