'ODMAH SAM OTIŠAO IZ HRVATSKE': / Pajač otkrio što mu se dogodilo nakon utakmice Rijeke i Osijeka

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Iako je u svim analizama utvrđeno da je napravio nekoliko pogrešaka, Pajač tvrdi da je u tim trenucima na terenu bio siguran u svoje odluke.

3.6.2020.
9:46
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Trebao je to biti praznik nogometa. Derbi Osijeka i Rijeke na Rujevici po povratku nogometa, s finalom Hrvatskog kupa kao nagradom za pobjedu bio je dovoljan razlog da se privuče velika pažnja hrvatske nogometne javnosti.

No pretvorilo se sve u pravi nogometni cirkus. Rijeka je preokrenula s 0:2 na 3:2 i uz veliku pomoć sudaca Pajača i asistenta mu iz VAR sobe Frana Jovića stigla do finala Kupa. Sve su analize pokazale da je Pajač napravio nekoliko ključnih pogrešaka, na kraju je i suspendiran, a svoju stranu priče ispričao je za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujte, nikad mi u životu nije bilo gore, nikome nikad ne bih htio da mu se tako nešto dogodi. Ovo je katastrofa, ne samo za mene, nego i za moju obitelj. Kad god otvorim internet, iskačem kao iz paštete. Najgore mi je što sam predstavljen kao lopov, a nikad u životu, ni kao klinac, nisam ukrao žvakaću gumu", rekao je Pajač u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nisam imao lošu namjeru'

Iako je u svim analizama utvrđeno da je napravio nekoliko pogrešaka, Pajač tvrdi da je u tim trenucima na terenu bio siguran u svoje odluke. Dio krivice pripisao je i Joviću koji ga iz VAR-sobe na neke stvari nije upozorio.

"Ljudi iz Osijeka ulupali su mojih deset godina rada kao suca. Užas, odmah sam otišao iz Hrvatske u Mađarsku pronaći malo mira. Ni u jednoj situaciji nisam imao lošu namjeru, nikoga nisam htio zakinuti, to je jedina istina", rekao je Pajač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, ispričao se svima i naglasio da su njegove greške bile nenamjerne.

"Ispričavam se Osijeku i Rijeci, hrvatskoj javnosti, Sudačkoj komisiji, cijelom HNS-u. Nema nikakve teorije zavjere koja se gura kao istina, to me najviše boli", zaključio je Pajač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo