Sammirov otac završio u bolnici a onda se obrušio na HNS

Sammirov otac Adailton ovih dana je proživljavao teške trenutke.

5.6.2014.
9:01
VOYO logo

Iako je srce Sammirova oca prepuno radosti zbog sinova pozivanja u reprezentaciju Hrvatske, Adailton se obrušio na Hrvatski nogometni savez zbog nekih svojih odluka. Naime, Jutarnji list piše da prilikom sletanja reprezentativaca u Salvador, HNS nije dopustio nikakav kontakt svojih nogometaša sa bilo kim tko nije dio saveza ili reprezentacije.

Naravno, dobivanje prilike u Kovačevoj ekipi pozdravio s radošću i nadom da će vidjeti sina kako ostvaruje njegov (očev) nedosanjani san, kritizirao je samo 'skrivanje' igrača. Hrvatska reprezentacija smještena je u luksuznom odmaralištu u općini Mata de Săo Joăo, 50-ak kilometara od Salvadora. Ni hotel, ni trening-centar u mjestu Praia do Forte nisu ovlašteni dopustiti ulaz obiteljima igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/sNT8JORLv74

"Mislim da su trebali postupiti poput ostalih europskih reprezentacija koje su dopustile pristup ženama, rodbini i djeci. Na taj način igrači mogu osjetiti podršku i ljubav. Stvarno šteta", požalio se Adailton

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rastrgan između velike sreće zbog sinovog nastupa za Hrvatsku na domaćem SP-u, pa do "skrivanja igrača" saveza što je kod Adailtona očito izazvalo veliku frustraciju, ovaj bivši nogometaš vjeruje u pobjedu sinove Hrvatske nad vlastitom zemljom, Brazilom. Ali, isto tako, vjeruje u sinov osobni uspjeh, uspjeh koji je podržao kada je Sammira osobno savjetovao i podržao da sa 20 godina ode u Europu, u Dinamo, i pokuša ostvariti uspjeh. Da pokuša dotaknuti svoje nogometne zvijezde. I o tome progovara:

"Ovdje u Brazilu ima puno igrača. Jedni dobiju priliku, drugi ne. Sammir je bio talentiraniji od ostalih, ali je čekao, stagnirao. U tom čekanju izgubio je šansu za nastup u brazilskoj reprezentaciji. Budući da nije mogao poći tim putem, odlučio se za promjenu državljanstva, i to je ispalo dobro. Slijedio je san svih nas", objašnjava Adailton, te dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada je objavljeno da će nastupati na prvenstvu, pao sam u takvu euforiju da mi je pozlilo. Skočio mi je tlak i morao sam uzeti lijekove. Ali nisam mogao obuzdati svoju radost", rekao je, usput se kladeći na pobjedu protiv Brazila od 1:0 na otvaranju, uz pobjednički pogodak njegova sina.

Nije loš scenarij, mi potpisujemo odmah!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo