Odluka koja je izazvala ogorčenje: 'Neću ga nazvati izdajicom, ali sam razočaran'

Engleski nogometni prvak Manchester City objavio je kako će bivši engleski reprezentativni veznjak Frank Lampard (34) ostati na posudbi u njihovom klubu do kraja sezone.

1.1.2015.
13:54
VOYO logo

Prema prethodnom dogovoru, Lampard se u siječnju trebao vratiti u redove New York Cityja, za koji je potpisao prošlog ljeta.

Ova odluka znači kako će Lampard propustiti početka nove sezone u MLS-u. Lampard je u 17 nastupa za Manchester City ove sezone postigao šest pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka o ostanku Lamparda u Cityju do kraja sezone dodatno je razbjesnila navijače Chelseaja, kluba čije je boje engleski veznjak branio između 2001. i 2014. godine do transfera u City i s kojim je osvojio tri premierligaška naslova, četiri FA Cupa i Ligu prvaka 2011/12.

//www.youtube.com/embed/6xhUslfEL3Q

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću ga nazvati izdajicom...volim ga, ali zaista sam razočaran s Lampsom. Bio bih apsolutno bijesan kada bi opet zabio protiv nas", jedan je od ljutitih komentara navijača putem društvenih mreža.

"Službeno: Odsad Lampard više nije legenda nogometnog kluba Chelsea", stoji u komentaru drugog navijača, dok je jedan napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što je sljedeće? Lampard suznih očiju kako zabija pobjednički gol za City na Stamford Bridgeu u siječnju?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo