Nasmijani heroj

ODLIČNE VIJESTI IZ DEAUVILLEA: Pogledajte tko se vratio na trening i odradio ga bez ikakvih poteškoća!

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je u utorak pretposljednji trening u Deauvilleu prije puta u Saint-Etienne gdje je u petak očekuje dvoboj 2. kola Europskog prvenstva protiv Češke.

Kiša je cijeli dan padala u Normandiji, ali nije zaustavila naše reprezentativce. Odlična je vijest da se treninzima vratio Vedran Ćorluka koji je dobio dan poštede zbog ozljede koju je zadobio u nedjeljnoj utakmici protiv Turske. Hrvatskog je stopera u 30. minuti laktom u glavu pogodio turski napadač Cenk Tosun. Dobio je Ćorluka tri šava, ali kod svakog udarca glavom krv mu je ponovno počela teći, tako da je četiri puta morao izlaziti iz igre da mu liječnici saniraju ranu.


Srna još nije stigao

Nakon dana odmora koju mu je dao izbornik Ante Čačić, 30-godišnji obrambeni nogometaš je u utorak ponovno trenirao. Nije imao zavoj na glavi i sve je odradio bez ikakvih problema. Normalno je trenirao i Ivan Strinić koji je nakon pobjede protiv Turske (1-0) osjetio lagano zatezanje zadnje lože.

U Deauville se još uvijek nije vratio kapetan Darijo Srna koji je nakon dvoboja na Parku prinčeva otputovao u Hrvatsku na pogreb oca Uzeira. U hotel Golf Barrierre trebao bi se vratiti večeras ili u srijedu ujutro i očekuje se da će predvoditi suigrače u utakmici protiv Češke (petak, 18 sati).

Povratak na Net.hr