ODLIČNA VIJEST ZA VATRENE: / Evo zašto Talijani imaju razloga 'pregaziti' Norvežane

Image
Foto: AFP
12.10.2015.
18:22
AFP
VOYO logo

Da bi se naša reprezentacija izravno plasirala na Euro u Francuskoj, mora svladati Maltu, ali i dočekati pobjedu ili remi Italije protiv Norveške. Problem stvara činjenica da su Azzurri već osigurali plasman na EP, pa bi mogli biti opušteni protiv Skandinavaca, ali dobra je vijest ipak da talijanski izbornik Antonio Conte od svojih igrača očekuje maksimalni angažman.

Treba im uvjerljiva pobjeda

Conte je već istaknuo da Italija želi biti prva u skupini kako bi eventualno osigurala status nositelja na ždrijebu za Euro, a mediji na Apeninskom poluotoku su pronašli i razlog zbog kojeg bi njihova reprezentacija trebala 'razbiti' Norvežane ako to bude moguće. Naime, trenutno siguran status nositelja na ždrijebu imaju domaćin Francuska, te Španjolska, Engleska, Portugal i Njemačka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VATRENI MOGU ODAHNUTI: /

Talijani otkrili razlog zbog kojeg moraju pomoći Hrvatskoj

Image
VATRENI MOGU ODAHNUTI: /

Talijani otkrili razlog zbog kojeg moraju pomoći Hrvatskoj

Za posljednje mjesto konkuriraju Italija, Belgija i Nizozemska. S obzirom da je vrlo izgledno da se Nizozemci uopće neće plasirati na EP, preostaje samo borba između Talijana i Belgijanaca, s time da su ovi potonji trenutno u prednosti. Italija, dakle, mora svladati Norvešku i nadati se da Belgija neće pobijediti Izrael.

Ako Belgijanci ipak dođu do pobjede, Talijani će morati razvaliti Norvežane s četiri razlike više nego što Crveni vragovi svladaju Izraelce. Ne izgleda baš obećavajuće za Azzurre, ali motiva da odigraju s punim gasom protiv Norveške svakako imaju što je odlična vijest za Vatrene. Pogotovo kad se uzme u obzir da nam odgovara i remi u Rimu. Naravno uz uvjet da slavimo na Malti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo