ODLAZI ZBOG STRAHOTA: / Najbolji njemački strijelac s Eura zbog 'političkih razloga' traži novi klub

Image

Napadač njemačke nogometne reprezentacije i njen najbolji strijelac na Europskom prvenstvu (dva pogotka) Mario Gomez u potrazi je za novim klubom.

20.7.2016.
19:21
VOYO logo

Sjajni je golgeter prošlu sezonu odradio u Turskoj na posudbi iz Fiorentine i uz 26 golova u 33 ligaška nastupa vodio je klub do naslova prvaka. To se sljedeće godine neće ponoviti, a kao razlog napuštanja kluba Gomez je okrivio političku situaciju u toj državi iz koje vijesti o nemirima svakodnevno stižu.

"Bila je to teška odluka o kojoj sam dugo razmišljao i vama navijačima Beşiktaşa osobno želim reći da mi je žao što sljedeće godine više neću nastupati za ovaj sjajan klub pred vama divnim navijačima na ovom jedinstvenom stadionu", započeo je Gomez oktrivši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razlog je politička situacija! Ne postoje sportski ili neki drugi razlozi za donošenje ove odluke. Svodi se samo na ove strahote od prošlih dana. Nadam se da to možete razumjeti", objasnio je njemački nogometaš izrazivši nadu da će se ta situacija uskoro riješiti na miran način što bi omogućilo i njegov povratak u klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gomez je ugovorno vezan za Fiorentinu do kraja sezone koja će uskoro započeti pa će mu talijanski klub morati pronaći novo mjesto za igru ili se suočiti s mogućnošću da sljedećeg ljeta ostanu bez naknade za njega. Ili, jasno, sporazumno raskinuti suradnju ako su toliko sigurni da se njime ne mogu okoristiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo