ODBJEGLI DINAMOVAC IMA NOVI KLUB: / Odbio je brojne velikane i sada je potpis samo pitanje dana

Image

Nakon što je napustio Dinamo, pronašao je novi klub

29.12.2018.
21:51
VOYO logo

Talentirani bosanskohercegovački nogometaš Ajdin Hasić (17) odabrao je momčad u kojoj će nastaviti karijeru. Nakon što je odlučio napustiti zagrebački Dinamo, mladi 17-godišnji reprezentativac BiH dobio je nekoliko zanimljivih ponuda, a na kraju je prihvatio ponudu turskog velikana Bešiktaša.

Iako još službene potvrde nema, Hasić je prema informacijama iz Turske, postigao dogovor s istanbulskim timom te bi početkom siječnja trebao potpisati ugovor na pet i pol godina. Hasić se ranije povezivao s još nekim velikim imenima. Jučer je Fenerbahče iskazao interes za talentiranog nogometaša, a spominjala se mogućnost odlaska i u Real, Barcelonu, Borussiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, kako stvari stoje Bešiktaš je na kraju odnio pobjedu i Hasić bi karijeru trebao nastaviti u ovoj turskoj momčadi.

GNK Dinamo Zagreb tuži obitelj Ajdina Hasića

Zbog načina na koji je napustio redove Modrih, Dinamo je odlučio tužiti obitelj Hasić. Iz Maksimira tvrde kako su roditelji talentiranog nogometaša prevarili klub i da su iskoristili povjerenje kako bi raskinuli ugovor, iako je novi bio na stolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postupak protiv obitelji Hasić, radi zaštite interesa kluba, pokrenut je pred sudom, a optužuje ih se za krivično djelo prevare i krivotvorenja. Podsjetimo, Dinamo je ocu mladog nogometaša u Banoviće poslao dva ugovora. Jedan je bio o raskidu aktualne saradnje, a drugi papir je bio novi poboljšani ugovor. Na kraju je potpisan samo ugovor za raskid i zbog toga se zagrebački klub smatra prevarenim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo