Evo kako Suker promovira Hrvatsku u svijetu

Davor Suker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) trebao bi se ovog tjedna napokon vratiti u Zagreb i to nakon dva tjedna izbivanja.

3.12.2014.
8:46
VOYO logo

Nakon velike sramote i neodigranog derbija izmedu Dinama i Hajduka na Maksimiru ocekivana je bila Sukerova reakcija kao prvog covjeka Saveza i povratak u Zagreb, ali to nije bio slucaj.

Rjesavanje gorucih problema hrvatskog nogometa on je prepustio drugima i ostao u inozemstvu, a trenutno se zaputio prema Bangkoku, pisu Sportske novosti. Ondje je u petak na rasporedu humanitarna utakmica izmedu ekipa pod vodstvom Luisa Figa i Fabija Cannavara u kojoj ce i Suker sudjelovati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dugo vremena, Suker se napokon i oglasio i to za Bangkok Post:

"Drago mi je i ponosan sam sto mogu biti dio tajlandske povijesti i ove vazne svecanosti. Kad sam bio u Londonu (igrao za Arsenal), saznao sam da je tajlandski Kralj posjetio Englesku u sezdesetima. Dvije drzave imaju jako dobre odnose. Takoder, vidio sam i puno fotografija Kralja", izjavio je Suker za Bangkok Post.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako Suker promovira Hrvatsku u svijetu mozete pogledati ovdje.

Sukerov povratak u hrvatsku metropolu ocekuje se u subotu, kada se i ocekuje njegovo obracanje javnosti. Problema je puno, kritike na njegov racun i na racun HNS-a stizu sa svih strana, Splicani traze njegovu ostavku, ali malo je vjerojatno da ce se to i dogoditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo