OD HITA PRVENSTVA DO RAZOČARANJA: / Leicester je vlasnik novog negativnog rekorda u Engleskoj

Image
Foto: AFP, LINDSEY PARNABY
Image
Foto: AFP, LINDSEY PARNABY

Aktualni prvak Engleske Leicester od utorka je vlasnik negativnog rekorda u Engleskoj.

15.12.2016.
8:41
AFP, LINDSEY PARNABY
VOYO logo

Leicester je prošle sezone bio hit prvenstva. Ove je - ružno pače! Momčad Claudija Ranierija u utorak je doživjela poraz na gostovanju kod Bournemoutha 1-0. Lisicama ne cvjetaju ruže. Trenutnosu četrnaestoplasirana momčad natjecanja s 16 osvojenih bodova nakon 16 odigranih kola.

Loša igra na gostovanjima

Puno previše za momčad koja u svojim redovima ima prošlogodišnjeg najboljeg strijelca Premiershipa Jamiea Vardyja, najboljeg igrača lige Riyada Mahreza i momčad punu potencijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS
Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

Jedna od stvari zašto se Leicester toliko srozao u ovoj sezoni je i loša igra na gostovanju. Naime, Leicester je u ovih 16 odigranih kola osvojio tek 1 bod na gostovanjima. To zvući uistinu nevjerojatno ako uspoređujemo s gostujućim igrama u prošloj sezoni kad su na gostovanjima izgubili tek dva susreta.

Vardy zabio 5 golova, Mahrez ne razigrava

Niti obrana nije na nivou. Do sad su Lisice primile čak 27 golova. Isto tako, Vardy i Mahrez ove sezone ne igraju tako dobro. Vardy je do sad zabio svega 5 golova i trenutno je dvanaesti napadač u Premier ligi po učinku u pogocima. Mahrez nije tako svestran u igri i ne razigrava tako dobro kao prošle sezone. Trudi se, vuće momčad, ali ga nema tko pratiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bod uzeli tek protiv Tottenhama

Vrijedi spomenuti da je osim Bournemoutha, Leicester ove sezone do sada na gostovanju gubio od Hull Cityja, Liverpoola, Manchester Uniteda, Chelseaja, Watforda i Sunderlanda, a bod su uzeli tek protiv Tottenhama (1:1) i to krajem listopada.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo