OČAJNI EVERTON TONE SVE DUBLJE: / Novi trener izostavio Nikolu Vlašića, oglasila se i Blanka

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

U dvoboju desetog kola engleske Premier lige Leicester City je pobijedio Everton s 2-0, a za goste nije nastupio hrvatski nogometaš Nikola Vlašić.

29.10.2017.
19:24
AFP
VOYO logo

Vlašić prema napisima dijela engleskih medija nije igrao zbog lakše ozljede iako je i njegova sestra Blanka na Twitteru potvrdila da Nikola nije ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu Lisicama donijeli su Jamie Vardy u 18. i Demarai Gray u 29. minuti. Everton je primio 20 golova u prvih deset utakmica Premier lige što mu je najgori učinak još od sezone 1994/95 kada je primio 22. Također, Everton nije pobijedio u posljednjih sedam utakmica u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri poraza u četiri kola

Smjena trenera Ronalda Koemana zasad očito nije donijela ništa dobro. Momčad je u ovoj utakmici vodio privremeni trener David Unsworth, ali ni on nije donio nikakvo poboljšanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leicester City je ovom pobjedom produžio niz bez poraza na četiri kola, dok je Everton upisao treći ligaški poraz u zadnja četiri kola, a bez pobjede je od rujna kada je slavio protiv Bournemoutha.

U ranije odigranom susretu Brighton i Southampton su odigrali neodlučeno 1-1. Gosti su poveli u sedmoj minuti golom Stevena Davisa, a izjednačio je Glenn Murray u 52. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo