OBOJICA HRVATA SPAKIRALA KOVČEGE: / Juventus krenuo prema Dohi, odlične vijesti na Allegrijevom popisu

Image

Talijanski nogometni prvak Juventus objavio je službeni popis s imenima igrača koji konkuriraju za nastup na utakmici Talijanskog superkupa, a na njemu su i dvojica hrvatskih napadača.

20.12.2016.
16:42
VOYO logo

Riječ je o susretu kojeg će Juventus odigrati protiv Milana u petak u Dohi, a koji se igra za prvi talijanski trofej u sezoni. Budući da je torinski klub aktualni osvajač Serije A i Talijanskog kupa, suparnik mu je momčad koju je porazio u borbi za Kup. Finale tog natjecanja igrano je u svibnju u Rimu, a Juventus je slavio pogotkom Alvara Morate iz 110. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torinski klub potvrdio je nizom objava na Twitter-profilu da je momčad krenula na put, a među njima i Mario Mandžukić i oporavljenik Marko Pjaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preciznije, na popisu s kojeg će trener Massimiliano Allegri odabrati idealnu momčad za suprotstaviti se Milanu nalaze se: Buffon, Chiellini, Benatia, Pjanić, Khedira, Cuadrado, Marchisio, Higuain, Hernanes, Alex Sandro, Barzagli, Mandžukić, Lemina, Pjaca, Dybala, Asamoah, Rugani, Neto, Lichtsteiner, Sturaro, Audero, Evra, Coccolo, Andersson

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo