OBNOVA MOMČADI NA WESTFALENU: / Borussia Dortmund pronašla zamjenu za Hummelsa u Barceloni

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Borussia Dortmund je i prije službenog početka prijelaznog roka ostala bez dvojice važnih igrača, ali čelnici kluba su već krenuli u traženje odgovorajućih zamjena.

3.6.2016.
11:25
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Dosadašnji kapetan Borussije Mats Hummels otišao je u redove velikog rivala Bayerna, u kojem je i započeo karijeru, a u četvrtak je potvrđen i prelazak veznjaka Ilkaya Gündogana u Manchester City. Njemački mediji procjenjuju da su Dortmunđani na ta dva transfera zaradili 51 milijun eura, a dobar dio tog iznosa će biti potrošen na pojačanja.

Dembele već stigao

Prema pisanju uglednog magazina Kickera, čelnici Borussije namjeravaju na Westfalen dovesti 25-godišnjeg stopera Barcelone Marca Bartru koji bi trebao biti zamjena za Hummelsa. Bartra je izdanak Barcelonine nogometne škole, ali nije uspio izboriti mjesto u udarnoj momčadi, pa nije nemoguće da će ga Katalonci pustiti. Zanimljivo, unatoč statusu rezerve u Barceloni, Bartra je izborio svoje mjesto u španjolskoj reprezentaciji koja će nastupiti na skorašnjem Europskom prvenstvu u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nekoliko tjedana Borussia je potvrdila i dolazak vrlo talentiranog krilnog napadača Ousmane Dembelea (19) iz Rennesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo