Kapetan Vatrenih pokazao veliko srce i napravio prelijepu božićnu gestu

24.12.2014.
18:26
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i ukrajinskog prvaka Šahtara Darijo Srna, njegova supruga Mirela i njihova kći Kasia donijeli su darove i družili se u srijedu s djecom smještenom u Dječjem domu u Nazorovoj ulici u Zagrebu, razveselivši ih tako dan uoči Božića.

"Gospodin Srna i njegova obitelj donirali su opremu za Majčinski odjel koji trenutno uređujemo, uključujući 11 krevetića za djecu s opremom, pa onda slatkiše, igračke i poklone za najmlađe, bonove za one malo starije, kao i sportsku odjeću i obuću za naše srednjoškolce. Ovo nam je vrlo važna i vrijedna donacija koja će jako razveseliti djecu", izjavila je ravnateljica Dječjeg doma Jasna Ćurković Kelava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/IYkFcywSGJs

Dječji dom Zagreb zbrinjava djecu bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djecu čiji je razvoj bio ugrožen u vlastitim obiteljima te trudnice i majke s djecom. Dom danas skrbi o 220 djece od dojenačke dobi do 21 godine. U Nazorovoj, gdje je sjedište Doma, smješteno je 85 djece u dobi od dojenačke dobi do 7 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Darijo i Mirela poželjeli su djeci sretan Božić i puno zdravlja, sreće i osmijeha u 2015. godini uz poruku - "Slušajte svoje tete!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo