Mama iz pakla! Obitelj zvijezde Premiershipa ismijavala ozljedu nogometaša!

'Prokletstvo, propustila sam to! Ha, ha, ha! Navijaču koji ga je pogodio treba dati medalju', smijala se majka Ashleya Colea nakon što je Riju Ferdinandu kovanica raskrvarila glavu.

12.12.2012.
8:38
VOYO logo

Rio Ferdinand je proteklog vikenda bolno saznao da kovanica od samo dva centa može ga znatno ozlijediti. 'Divljaku' na tribinama se nije svidjelo što je Manchester City u posljednjoj minuti izgubio gradski derbi od Uniteda, pa je bacio malu kovanicu na travnjak. I uspio pogoditi i raskrvariti iznad lijevog oka.

"Kakav pogodak! Ne mogu vjerovati. To je bila kovanica od dva penija. Mogao me baš pogoditi i s onom od jedne funte", našalio se nakon utakmice Ferdinand, ali mu sigurno nije bilo do šale kad je čuo komentare obitelji Ashleyja Colea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tako sam sretan što je dobio u glavu kad je pokušao poljubiti grb na dresu! Ravno u oko! To mi je ispunilo dan", poručio je Matthew, brat zvijezde Chelseaja, dok je njihova majka Sue preko društvene mreže bila još odvratnija: "Prokletstvo, propustila sam to! Ha, ha, ha! Navijaču koji ga je pogodio treba dati medalju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je priču 'provalio' engleski tabloid The Sun, ona je pobrisala komentare i negirala cijeli 'incident'. Samo, netrpeljivost dva nogometaša i njihovih obitelji je više nego jasna svima. Lavinu je pokrenuo slučaj Terry, kada je kapetan Chelseaja rasistički vrijeđao igrača QPR-a Antona Ferdinanda, mlađeg brata zvijezda Uniteda.

Cole je stao na stranu prijatelja, a Ferdinand ga je nazvao 'choc iceom' - odnosno crno-bijelim sladoledom. Ništa strašno? Pa ne baš. To je pogrdan naziv na 'Otoku', za tamnoputu osobu koja je 'bijela iznutra'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo