OBILJEŽILI SUSRET

OBILJEŽILI DERBI: Pogledajte briljantne reakcije Davida de Gee i nevjerojatan promašaj Zlatana Ibrahimovića

Premalo uzbuđenja ponudio je veliki derbi engleskog nogometa u večernjim satima ponedjeljka. Liverpool i Manchester United odigrali su 0-0 na Anfieldu što je rezultat koji trenere ostavlja zadovoljnima, no teško da se isto može reći i za zaljubljenike u nogomet koji su od ove utakmice sigurno očekivali više.

Ono što Liverpoolovog menadžera Jürgena Kloppa može veseliti jest činjenica da im je ova utakmica osmog kola engleske Premier lige bila i prva u kojoj nisu primili pogodak, a jednako tako prva su momčad koja je zaustavila napadače sastava kojeg vodi Jose Mourinho. Također, podatak o tek 35 posto lopte u nogama Unitedovih igrača jasno kazuje kakvu je utakmicu odigrala Liverpoolova momčad i s te strane Klopp može biti i malo potišten.

ŽESTOKA BITKA NA ANFIELDU: Briljantni David de Gea bacio u očaj navijače Liverpoola

KLOPP: ‘Nismo primili gol i zato – jupiii’; MOURINHO: ‘Ovo je bio najtiši Anfield otkad pamtim’

Razlog zbog kojeg je na semaforu uz njihov naziv ostala nula zove se David de Gea, apsolutni junak dana kluba s Old Trafforda koji je na vratima radio čuda:

A, ako je De Gea Unitedov junak večeri, s druge strane postoji i tragičar kojeg će mnogi spomenuti, a riječ je o Zlatanu Ibrahimoviću. Potvrdilo se još jednom da mu Liverpoolova momčad ne dozvoljava razmahati se na travnjaku, pa nakon pet utakmica protiv kluba s Anfielda Ibrahimović i dalje ne zna za pobjedu, a u tih pet ogleda nije niti gol postigao.

U ponedjeljak je bio u dobroj prilici, no reagirao je ovako:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr