LUKA MODRIĆ PONOVNO JE IZABRAN KAO NAJBOLJI: / Pomeo je konkurenciju u FIFA-inoj anketi

Image
Foto: AFP

Hrvatski čarobnjak igrama u Rusiji osvojio je svijet

1.11.2018.
23:06
AFP
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić uvršten je na listu kandidata za najboljeg nogometaša godine u izboru France Footballa. Luka je na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Rusiji proglašen najboljim igračem prvenstva i brojni stručnjaci smatraju kako je upravo on glavi kandidat za najboljeg igrača godine.

Posljednji igrač koji je u istoj godini bio najbolji igrač svijeta i najbolji igrač SP-a bio je Brazilac Romario 1994. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novo priznanje

“Ovo je predivno, nevjerojatno ostvarenje sna. Igram za najbolji klub na svijetu i osvajam trofeje. Kapetan sam hrvatske reprezentacije na što sam posebno ponosa. Nedavno smo ostvarili nevjerojatan uspjeh na svjetskom prvenstvo. Ponosan sam na sve što sam učinio, samo trebam nastaviti,” poručio je tada Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najnovije priznanje dolazi ponovno iz FIFA-inog dvorišta, naime, na njihovoj web stranici i Twitter profilu Lukin jedanaesterac iz Kaliningrada izabran je kao najljepša navijačka uspomena iz tog grada kad je u pitanju SP u Rusiji. Iza njega su ostali Shaqiri, Januzaj i Aspas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo