NOVO POJAČANJE DOVODI NIKU KOVAČA U PROBLEME: / Hrvatski trener sad mora donijeti neke teške odluke

Image
Foto: Profimedia

Na njegovoj poziciji Monaco već ima jednog Brazilca Jorgea, mladog Portugalca Amilcara Silvu i trojicu Francuza Yoanna Etiennea, Arthura Zagrea te Fodea Ballo-Tourea

27.8.2020.
22:45
Profimedia
VOYO logo

Brazilski branič Caio Henrique, koji je do sada bio pod ugovorom s Atletico Madridom, potpisao je petogodišnji ugovor s Monacom, objavio je klub iz Kneževine u četvrtak navečer.

Daroviti Brazilac je još u veljači 2016. iz druge momčadi Santosa stigao u madridski klub koji ga je slao na posudbe u niz brazilskih momčadi (Parana, Fluminense, Gremio pa nema nijedan službeni nastup za prvu momčad Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Caio Henrique je 23-godišnjak koji je član olimpijske reprezentacije Brazila, a može popunjavati sve pozicije na lijevoj strani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika konkurencija

No, kao 59. igrač kojeg Monaco trenutačno ima pod ugovorom i šesti igrač koji figurira kao lijevi branič, Brazilac će naići na žestoku konkurenciju u momčadi koju od nedavno vodi bivši kapetan i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač.

Na njegovoj poziciji Monaco već ima jednog Brazilca Jorgea, mladog Portugalca Amilcara Silvu i trojicu Francuza Yoanna Etiennea, Arthura Zagrea te Fodea Ballo-Tourea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema navodima brojnih francuskih medija vrijednost ovog transfera je osam milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo