DESETKOVANI

NOVI ZDRAVSTVENI PROBLEMI VATRENIH: Dvojica prvotimaca pod upitnikom za ogled u Finskoj

Luka Modrić, Ivan Rakitić, Dejan Lovren i Marko Pjaca zbog ozljeda su propustili kvalifikacijski ogled protiv Kosova, a čini se da se sad taj popis širi pred nedjeljnu utakmicu hrvatske reprezentacije u Tampereu gdje Vatreni nastavljaju put prema Svjetskom prvenstvu 2018. godine.

Suparnik je Finska, a momčad koja će joj istrčati s druge strane centra i dalje nepoznanica. Dapače, izbornik reprezentacije Ante Čačić sad ima i dodatnih problema nakon 6-0 protiv Kosova u četvrtak. Osim već pod upitnik stavljenog Vedrana Ćorluke, upitan za susret protiv Finske je i vratar Danijel Subašić.

Kako je to za HRT objasnio liječnik reprezentacije Saša Janković, Ćorluka ima problema s mišićem natkoljenice i tek se treba vidjeti hoće li biti spreman za nedjeljni dvoboj. Isti izvor dodaje da problema i Subašić o čijem će se nastupu odluka donijeti na dan utakmice.

Inače, dvoboj protiv Kosova, kao i svoju suradnju s Ćorlukom u zadnjem redu, prokomentirao je stoper Domagoj Vida.

“Prema naprijed je bilo odlično, zabili smo šest golova. Prema natrag smo puštali previše prostora suparnicima, ali popravit ćemo to da u Finskoj bude još bolje i još manje prijetnji za Subašića. Ćorluka? Odlično se nadopunjujemo, on daje dozu mirnoće i važan je faktor u našoj obrani. Milina je igrati s njim.”

Hoće li igrati zajedno u nedjelju tek treba vidjeti.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr