Dobre vibracije iz Dinama: Sprema se spektakl

Nastavljaju se dobre vibracije u gradu Zagrebu za koje su zaslužni Futsal Dinamo i Bad Blue Boysi. Tako će u nedjelju 28.

25.9.2014.
14:07
VOYO logo

Priopćenje Futsal Dinama prenosimo u cijelosti:

"Nakon spektakularnog predstavljanja malonogometnog kluba Futsal Dinamo početkom rujna na Šalati pred više od 4 000 gledatelja koji su s oduševljenjem pratili utakmicu koju je tom prigodom MNK Futsal Dinamo odigrao s igračima All Stars Dinama, MNK Futsal Dinamo nastavlja s pripremama za nadolazeću natjecateljsku sezonu. Tako će u nedjelju 28. rujna s početkom u 19h MNK Futsal Dinamo odigrati pripremnu prijateljsku utakmicu s MNK Potpićan 98 AD Tokić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je prva utakmica Futsal Dinama koja će se održati u dvorani otvorenoj za navijače, i to u sportskoj dvorani Sutinska vrela koja se nalazi u zagrebačkoj četvrti Podsused, dok će se prvenstvene utakmice ove sezone održavati u dvorani Doma sportova.

"Očekujemo da se u ovoj utakmici naši igrači predstave u najboljem svjetlu te pokažu kako su spremni za početak nove sezone. Naši igrači dat će sve od sebe te sam uvjeren kako nam predstoji itekako zanimljiva i uzbudljiva utakmica“, rekao je Mate Čuljak, trener malonogometnog kluba Futsal Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice za ovu utakmicu dostupne su u Klubu navijača Dinama BBB u Ilici 37 svakim radnim danom od 10 do 20h, po cijeni od 20 kuna. Ulaznice će se moći nabaviti i na dan utakmice ispred dvorane, no pošto je kapacitet dvorane u Sutinskim Vrelima ograničen, svakako bi ih bilo uputno nabaviti ranije. Okupljanje navijača Dinama bit će na Glavnom željezničkom kolodvoru u Zagrebu, odakle će se zajedno vlakom uputiti u Podsused.

//www.youtube.com/embed/W2iAIsKJQuQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malonogometni klub Futsal Dinamo osnovan je u ožujku 2012. i jedan je od hrvatskih klubova koji uspješno funkcioniraju po modelu jedan član – jedan glas. Posebnost kluba je što iza njega stoje zaljubljenici u futsal te navijačka grupa BBB", stoji u priopćenju Futsal Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo