VELIKI PROPUST UEFE NA GENERALNOJ PROBI: / Slučajno objavili sastave Reala i Liverpoola

Image
Foto: AFP

Uefa ponovno napravila propust

26.5.2018.
13:11
AFP
VOYO logo

Večerašnje finale Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola na rasporedu je od 20:45 na Olimpijskom stadionu u Kijevu.

Uoči utakmice, Uefa je napravila propust. Naime, premda oba trenera momčadi Zinedine Zidane i Jürgen Klopp na jučerašnjim tiskovnim konferencijama nisu htjeli otkriti sastave i formacije kojima se međusobno planiraju sučeliti, u javnost je lansirana fotografija sastava španjolskog i engleskog kluba za današnji spektakularni ogled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ENGLEZI STRAHUJU OD LUKE MODRIĆA: ‘On je tihi ubojica, kontrolor, nevjerojatan je’

Prema pisanju engleskog tabloida Mirrora, u petak su u novinarskoj loži Olimpijskog stadiona, na jednom od monitora, bile prikazane postave i formacije Real Madrida i Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvih 11 za Real Madrid trebali bi, tako, činiti: Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Modrić, Casemiro, Kroos, Isco, Ronaldo i Benzema. Na klupi bi bili: Casilla, Nacho, Bale, Vazquez, Hakimi te Asensio i Kovačić.

Liverpool bi, pak, utakmicu trebao započeti u sastavu: Karius, Alexander-Arnold, van Dijk, Lovren, Robertson, Wijnaldum, Henderson, Milner, Salah, Firmino i Mane. Mignolet, Clyne, Klavan, Moreno, Lallana, Can i Solanke trebali bi biti u statusu pričuva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavnici Uefe ispričali su se za propust, no poručili su kako je riječ tek o uobičajenoj probi prije finala. Vrijedi spomenuti kako je prije nešto više od dva tjedna, Uefa na službenoj mrežnoj stranici slučajno objavila kako je Liverpool kontinentalni prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo