PEH ZA PEHOM

NOVI UDARAC ZA RIJEKU: Kek uoči Olympiakosa ostao bez još jednog igrača, ali ipak ima i dobrih vijesti

Novi problemi za Rijekina trenera Matjaža Keka. Uoči prve utakmice završne runde kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Olympiakosa ostao je bez još jednog igrača.

Hrvatski prvaci su u posljednja dva kola domaćeg prvenstva izgubili od Osijeka i Dinama, a Kek je u tim utakmicama imao gomilu kadrovskih problema. A da stvar bude gora, u dvoboju protiv Zagrepčana ozljedu aduktora je zadobio i Zoran Kvržić kojeg tako neće biti u srijedu u Pireju.

RIJEKIN TRENER NAKON NAJTEŽEG PORAZA: ‘Pao je mit Rujevice, Dinamo je ovo zaslužio’

Vraća se Gavranović?

“Kvržić je otpao iz svih kombinacija. Mogli smo pretpostaviti da se tako nešto može dogoditi s obzirom da je došao, a da nije odradio temeljne priprem. Pokušavao sam ga dozirati što je moguće više, ali svejedno se dogodilo”, požalio se Kek za Novi list.

Ipak, ima i dobrih vijesti s Rujevice. Ozlijeđeni Gavranović bi mogao biti spreman za Olympiakos, a jasno je da se u momčad vraćaju i Maleš i Vešović koji su protiv Dinama odrađivali suspenziju zbog crvenih kartona.

“Vraćaju se Maleš i  Vešović koji se najprije treba smiriti i koncentrirati na nogomet. Vraća se vrlo vjerojatno i Gavranović, koji je u subotu već bio na sedamdeset posto”, otkrio je slovenski stručnjak.

Povratak na Net.hr