NOVI UDAR NA HNS: / "Vi ste jedan isfrustrirani bolesnik. Idite doma liječiti komplekse"

Image
Image
25.2.2016.
21:15
VOYO logo

Podsjetimo, HNS je ranijim priopćenjem odgovorio na optužbe MNK Split Tommyja kako je odluka o smjeni došla nedugo nakon inicijative Ive Zokovića da kompletni FC Split Tommy učlani i pruži potporu HNK Hajduk Split.

"Ako zbog Hajduka Ivo Zoković treba biti etiketiran da "ne radi svoj posao", onda neka bude ! Sigurni smo i da bi naš Predsjednik zbog ljubavi prema Hajduku preuzeo taj križ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito je da HNS smeta borba protiv stanja koje vlada u samom HNS-u. Na njihovu žalost, borba je tek počela i FC Split Tommy žestoko će se uz Hajduk boriti za boljitak nogometa i futsala u Hrvatskoj!!! Dosta je više prikazivanja borbe za boljitak hrvatskog nogometa kao animoziteta sjevera i juga. Gospodo, sjever i jug su jedno. Sjever i jug su Hrvatska, a vi ste karcinom našeg društva i sporta koji je Hrvatima donio toliko radosti", samo je dio priopćenja koji je pristigao iz Splita.

HNS odgovorio na prozivke

HNS je odgovorio na prozivke iz Splita svojim priopćenjem:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatski nogometni savez primoran je reagirati nakon što su g. Zoković i određeni futsalski klubovi i dužnosnici odlučili iskoristiti situaciju za vlastite interese, uz pomoć medija kojima su uspješno “prodali” priču o sukobu sjevera i juga ili HNS-a i Hajduka.O neutemeljenosti te optužbe dovoljno govori činjenica da je u Komisiju imenovan legendarni igrač Hajduka i sadašnji predsjednik prvoligaša MNK Solin StjepanAndrijašević. Istovremeno, osoba iz MNK Split Tommy kojoj je ponuđeno članstvo još nije mogla dati svoj pristanak jer je vlasnik kluba na dužem putu u inozemstvu pa će naknadno i to preostalo upražnjeno mjesto biti popunjeno osobom iz Splita", dio je prioćenja HNS-a.

Došao odgovor i iz Zagreba

Sad je na red došao i Nacional iz Zagreba koji je u potpunosti stao iza svojih sportskih rivala iz Splita. Njhovo priopćenje prenosimo u cjelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj članak sa toliko laži i neistina nije mogao napisati čovjek zdravog razuma, pa krenimo redom. Sramota je da HNS misli da mi ovu situaciju koristimo za vlastite interese jer mi ulažemo svoje novce i želimo jednakost među jednakima. Ne mogu miševi kolo voditi.

Što se tiče gospodina Stipe Andrijaševića, pa kakve on ima veze sa futsalom osim što se okrenuo potiv Hajduka u NSSDŽ. Od svih Hajdukovih legendi uzmete onoga koji nesmije doći u Hajduk. Da gospodine Pacak, pametnome dosta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče mjesta u komisiji za člana SpliT Tommya koje im je ponuđeno, to je upravo ono o čemu pričamo od početka. Mjesto dotičnom gospodinu u Komisiji za futsal HNS-a ponudio je izbornik Mate Stanković i ovaj ga je odbio. Pa tko je Mate Stanković da slaže kadrovsku kružaljku u Komisiji? O čemu mi pričamo sve ove dane, o tome kako je Mate Stanković sve izrežirao. Da gospodine Pacak, pametnome dosta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče obećanja Ive Zokovića oko sponzora lige, činjenica je da je organiziran sastanak čelnog čovjeka saveza sa splitskom tvrtkom Tommy i upravo je savez odbio tu suradnju za sponzorstvom prve lige. Da gospodine Pacak, pamentome dosta.

"Pametnome dosta"

Što se tiče lopti, svima je jasno da su lopte sponzorski riješili naše kolege iz klubova prve lige a u HNS-u nitko niti nezna kako se zove čovjek koji sve te lopte donira. Da gospodine Pacak, pamentome dosta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče organizacije u futsalu za žene, glavni teret organizacije sva tri turnira odradili su Ivo Zoković i Romeo Čižmešija sa organizatorima u Zadru, Poreču i Zagrebu. Dakle tog famoznog Antonia Pavovića nikad nitko nije vidio na kilometar brlizu iste te organizacije turnira za žene. Da gospodine Pacak, pametnome dosta.

Što se tiče naših frustracija oko neimenovanja našeg člana u Komisiju, tu se netko opasno zaigrao. Nacionalu je posljednjih dana nuđemo mjesto u komisiji i to "opet" preko Mate Stankovića i preko gospodina Borisa Durlena. Iz Nacionala smo im se zahvalili na tome i mailom obavijestli HNS da nas takva komisija ne interesira. Gospodine Pacak, nas ne pucaju frustracije kao tebe jer smo ponosni na svoj klub i njegove rezultate a upravo je ovo priopćenje u ime HNS-a pisao isfrustrirani bolesnik. Da gospodine Pacak, pametnome dosta i upravo ste vi jedan veliki isfrustrirani bolesnik koji manipulira sa javnošću a i sami ste svjesni da ste odavno izgubili svaku vjerodostojnost. A kadrovsko jačanje komisjje je nešto što graniči sa zdravim razumom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gospodine Pacak, iznjeli ste niz laži i neistina, može vas biti sram zbog svega iznesenog. Obmanjujete javnost kako bi pljuvali po nama, zato Vam poručujemo da doma liječite komplekse sa najmilijima. Od tamo ste ih i donijeli. Sramota", stoji u priopćenju.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo