NOVI TEŽAK UDARAC ZA GUARDIOLU: / Za jednu od najvećih klupskih zvijezda sezona je okončana!

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF
Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Ono čega se trener Manchester Cityja Pep Guardiola pribojavao nakon utakmice protiv Watforda, dobilo je u petak i potvrdu. Za njegova veznjaka Ilkaya Gündogana sezona je završena.

16.12.2016.
17:57
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Njemački reprezentativac je u pobjedi protiv Watforda (2-0) u 16. kolu Premier lige potrgao križne ligamente u desnom koljenu i bit će podvrgnut operativnom zahvatu. Budući da kod ovakvih ozljeda nogometaši izbivaju s terena oko šest mjeseci, lako je zaključiti da je za Gündogana ova sezona okončana.

Image
GUARDIOLA U AKCIJI: /

Trener Manchester Cityja kreće u Madrid po zvijezdu vrijednu 150 milijuna eura!

Zanimanje za Kokea

Za nekadašnjeg nogometaša Borussije Dortmund tako se nastavila serija pehova. Njegov debi za Manchester City je odgođen sve do rujna zbog dislokacije istog koljena, zbog čega je propustio i Euro u Francuskoj. Gotovo cijelu sezonu 2013/14 propustio je, pak, zbog teške ozljede leđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gündoganova ozljeda vjerojatno će natjerati Guardiolu da već u siječnju potraži pojačanje za vezni red. Španjolska Marca je u četvrtak objavila kako je Manchester City zainteresiran za nogometaša Atletico Madrida Kokea koji se uklapa u Guardiolinu viziju zbog iznimne svestranosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City je pod Guardiolinim vodstvom odlično otvorio sezonu, ali uslijedila je kriza kojoj se još uvijek ne nazire kraj. U posljednjih 16 utakmica u svim natjecanjima Građani su ostvarili samo pet pobjeda i trenutno su na četvrtom mjestu u Premier ligi, sa sedam bodova zaostatka za vodećim Chelseajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo