NOVI ŠOU FANTASTIČNOG MARIJA BALOTELLIJA: / Dobio je loptu i počeo se sprdati sa svojim čuvarom iz PSG-a

Image
Foto: Screenshot: Twitter

'Zločesti dečko talijanskog nogometa' Mario Balotelli briljirao je u dresu Nice sinoć u derbiju 35. kola francuskog nogometnog prvenstva protiv PSG-a (3-1 za Nicu).

1.5.2017.
16:39
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Osim što je u 26. minuti pogodio "bombu" sa nekih 17 metara, i to u situaciji u kojoj je oko njega bilo trojica protivničkih igrača, a prije toga je, pak, elegantno otresao jednog. Balotelli je odlučio publiku u Nici počastiti sa svojim showom.

Pa je tako u 60. minuti dobio loptu na lijevoj strani terena, uz aut liniju i s loptom u nogama počeo se sprdati sa čuvarom, čekavši da krene na njega, da stvori višak u napadu, a njegovu predstavu prekinuo je Blaise Matuidi, napravivši prekršaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balotelli je svojim potezom izazvao oduševljenje domaćih navijača. I pljesak.

Balotelli, inače, jako voli izvesti nešto ludo na terenu i van njega. Posebno voli zadirkivati svoje protivnike u igri. To je njegov stil, od toga ne odstupa. Iako ga je ponašanje znalo dovesti u prošlosti u probleme. Pogotovo ponašanje van terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, dolaskom u Nicu, Balotelli se ipak smirio, zaigrao puno bolje i predvodit će Nicu u Ligi prvaka. Talijan ove sezone igra uistinu dobro. Ima na svom kontu 16 zabijenih golova uz 1 asistenciju u 36 utakmica u kojima je nastupio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što set tiče same utakmice, vrijedi spomenuti kako je ona protekla samo i isključivo u odličnoj predstavi Nice koja je potopila skupocjene i precijenjene zvijezde PSG-a.

Angelo di Maria i Thiago Motta odigrali su kriminalno. Čak su obojica tu svoju lošu igru pečatirali s crvenim kartonima. Motta u 89. minuti zbog udaranja protivnika, a Di Maria u trećoj minuti nadoknade zbog oštrog prekršaja. Pobjedu Nici su, pak, donijeli Mario Balotelli (26.), Ricardo Pereira sjajnim pogotkom (48.) i Anastasios Donis (90+2), dok je počasni pogodak za goste zabio Marquinhos (64).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nica je ovom pobjedom pomogla vodećem Monacu koji polako može početi pripremati proslavu naslova. Monaco sada ima tri boda više i utakmicu manje od PSG-a što je velika prednost uoči zadnja tri kola.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo