NOVI ŠOK ZA SRNU I DRUŠTVO: / Na stadionu Šahtara podmetnuta bomba?

Image
Foto: AFP

Stadion deveterostrukog ukrajinskog prvaka Šahtara evakuiran je u utorak ujutro zbog dojave da je na njemu podmetnuta bomba.

6.10.2015.
11:45
AFP
VOYO logo

Šahtar od ljeta prošle godine svoje domaće utakmice igra u 1000 kilometara udaljenom Lavovu. Kapetana Darija Srnu i društvo iz Donjecka su potjerali sukobi u istočnoj Ukrajini, tako da se na modernoj Donbass Areni, koja prima 52.000 gledatelja, već mjesecima ne igra nogomet.

Istraga u tijeku

No, vlasnik kluba Rinat Ahmetov na stadionu je smjestio svoj humanitarni centar koji pomaže Ukrajincima tijekom ratnih sukoba. Svi su djelatnici centra, međutim, u utorak morali napustiti objekt zbog dojave o podmetnutoj bombi. Prema pisanju Šahtarove internetske stranice, istraga i potraga za eventualnom bombom je u tijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donbass Arena je otvorena u kolovozu 2009. godine, a tri godine kasnije su se na njoj igrale utakmice Europskog prvenstva. Nažalost, sreća nije dugo trajala. Danas je nogomet u Donjecku potpuno sporedna stvar, a s obzirom na separatističke težnje ruskih pobunjenika, tko zna hoće li i kada Šahtar opet zaigrati na svome čudesnom stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo