NOVI ŠOK ZA BAYERN: / Borussia izbacila Bavarce na njihovom terenu, za naslov protiv Nike Kovača

Image
Foto: AFP, CHRISTOF STACHE

Nogometaši Borussije Dortmund plasirali su se u finale Njemačkog kupa nakon što su u odličnoj utakmici u Münchenu pobijedili Bayern s 3-2.

26.4.2017.
22:59
AFP, CHRISTOF STACHE
VOYO logo

U sjajnoj je utakmici 77.000 gledatelja na Allianz Areni vidjelo pet golova, tri vratnice i pregršt šansi, no vidjelo je i ispadanje Bayerna kojem tako od trofeja ostaje samo praktički već osvojeno prvenstvo.

Lov na četvrti naslov

Borussia je povela u 19. minuti preko Marca Reusa, ali je Bayern do poluvremena preokrenuo pogocima stopera Javiera Martineza (38) i Matsa Hummelsa (41) kojem je to prvi gol protiv bivšeg kluba. Gosti uzvraćaju na sličan način sredinom drugog dijela kada Pierre-Emerick Aubameyang (68) i Ousmane Dembele (74) donose veliku pobjedu Borussiji koja se plasirala u svoje deveto finale nacionalnog kupa u kojem će loviti četvrti naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayernu je ovo treća utakmica zaredom (Real Madrid, Mainz, Borussia Dortmund) u kojem je primio najmanje dva gola. To mu se posljednji put dogodilo u veljači i ožujku 2006. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak je boljim izvođenjem jedanaesteraca kod Borussie Mönhengladbach u finale prošao Kovačev Eintracht iz Frankfurta, koji ima četiri kup-naslova. Finale je 27. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo