NOVI 'SLUČAJ SOUDANI' I TO PONOVNO PROTIV CIBALIJE: / Je li Alžirac opet sramotno simulirao?

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Opet imamo sumnjivu situaciju u HNL-u o kojoj će se još pričati.

21.7.2017.
21:44
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Igrala se deseta minuta susreta 2. kola HNL-a između Dinama i Cibalije u petak navečer, kad je alžirski reprezentativac Soudani pri rezultatu 0-0 u 10. minuti susreta prošao vratara Cibalije Šubarića koji se kasnije u utakmici ozlijedio i napustio travnjak. Golman Vinkovčana ga je navodno srušio i sudac je pokazao na bijelu točku.

UŽIVO: DINAMO UNIŠTAVA CIBALIJU! Hodžić prljavim potezom ozlijedio gostujućeg vratara i zabio dva gola

Pao prije kontakta s golmanom Cibalije?

Dojma smo da je Alžirac pao prije nego li je došlo do kontakta s golmanom Cibalije. Na sve to, sudac Dario Bel iz Osijeka dao je vrataru Cibalije i žuti karton. Je li penal doista bio, pogledajte OVDJEi prosudite sami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je Soudani upravo protiv Cibalije prošle sezone bio u središtu pisanja hrvatskih medija zbog svojeg simuliranja, odnosno, zbog pogrešne odluke suca Batinića. O penalu koji je sudac Batinić dosudio Dinamu u 90. minuti utakmice između modrih i Cibalije u veljači priča se i danas.

Dinamo je u Vinkovcima trebao pobjedu da s tri boda nastavi lov za odbjeglom Rijekom. Gosti su vodili s 1-0 sve do 90. minute kad je Zgrablić izjednačio nakon jedne gužve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojac Soudani – Batinić = lakrdija i cirkus HNL-a

Tada je na scenu stupio dvojac Soudani – Batinić, koji se pobrinuo da se utakmica pretvori u cirkus i ponovno potvrdi kako nešto opako smrdi u hrvatskom nogometu.

Soudani je utrčao u šesnaesterac, domaći branič ga uopće nije vidio niti ga je taknuo, a iskusni Alžirac srušio se kao pokošen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boysi pokazali što misle o pobjedama koje to u biti i nisu

Poput pravog glumca... To je bilo dovoljno sucu da pokaže na bijelu točku, s koje je precizan bio Armin Hodžić. Nakon utakmice stadionom se orilo "Cigani! Cigani", a Bad Blue Boysi pokazali su što misle o takvim pobjedama i lakrdijama vrativši igračima Dinama njihove bačene dresove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo