NOVI PROBLEMI ZA NIKU KOVAČA: / Mlada zvijezda javno istupila, želi što prije napustiti Bayern

Image
Foto: Profimedia, AFP

U Bayernu još uvijek čeka svoju priliku, a teško da će je dočekati

17.8.2019.
11:15
Profimedia, AFP
VOYO logo

U prvoj utakmici nove sezone njemačkog nogometnog prvenstva prvak Bayern, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, odigralo je 2:2 na svom terenu protiv berlinske Herthe, koju od ove sezone vodi hrvatski stručnjak Ante Čović. nakon utakmice oglasio se Kovač od čije se momčadi očekivalo da otvori sezonu pobjedom.

Image
KOVAČ DOVEO PRVOG KAPITALCA: /

U Bayern stigao jedan od najboljih veznih igrača svijeta

Image
KOVAČ DOVEO PRVOG KAPITALCA: /

U Bayern stigao jedan od najboljih veznih igrača svijeta

Nezadovoljan igrom momčadi, ali ponajprije svojom minutažom nakon utakmice bio je Portugalac Renato Sanches koji je sinoć dobio tek "mrvice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam ljut, normalno razmišljam o tome, ali situacija za mene nije dobra. Nisu me pustili ovog ljeta, ali pet minuta igre kao danas mi nije dovoljno, to je sve što ću reći", izjavio je za Kicker nakon utakmice Portugalac te naglasio da želi potražiti novi klub. Sanches je stigao iz Benfice prije tri godine kao pravo čudo od igrača nakon što je bio sjajan na Europskom prvenstvu u momčadi Fernanda Santosa koja se okrunila europskom krunom.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Bayern Munich's Portuguese midfielder Renato Sanches wipes his nose beside of Liverpool's Croatian defender Dejan Lovren (R) during the second Audi Cup football match between FC Bayern Munich and FC Liverpool in the stadium in Munich, southern Germany, on August 1, 2017. / AFP PHOTO / Christof STACHE

U Bayernu još uvijek čeka svoju priliku, a teško da će je dočekati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač stao u obranu momčadi

“Nevjerojatno! Imali su dva udarca u gol i zabili dva gola. Jedan gol su zabili tako što se lopta odbila i to nitko na svijetu ne bi obranio, a drugi jer je Pavard dobio udarac i prestao je trčati za Grujićem. Ostatak utakmice na travnjaku je bila samo jedna momčad”, rekao je razočarano nakon utakmice Niko Kovač.

Nije Bayern imao sreće, dok je Hertha svoje prilike maksimalno iskorištavala. Bez obzira na remi, Kovač je stao u obranu svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne mogu kriviti momčad. Dali su sve od sebe, sve su pokušali. Bila je to jednosmjerna utakmica, ali nevjerojatno je koliko nismo imali sreće. Moramo što prije vratiti ove izgubljene bodove”, zaključio je nekadašnji izbornik hrvatske reprezentacije.

Remi na otvaranju

Bayern je poveo preko Lewandowskog, no Hertha je uspjela preokrenuti s dva gola u samo tri minute koje su postigli Lukebakio i Grujić, da bi na konačnih 2:2 poravnao Lewandowski svojim drugim golom postignutim s bijele točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, koji je početkom tjedna stigao iz Intera, nije konkurirao za nastup u momčadi Bayerna.

Treba reći kako Bayern zaista nije odigrao najuvjerljiviju utakmicu, a kako njemački mediji imaju poseban ‘pik’ na Kovača nije isključivo da uskoro na Hrvata krene teškom artiljerijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu igraju Bayer – Paderborn 07, Borussia Dortmund – Augsburg, Freiburg – Mainz 05, Wolfsburg – Koeln, Werder – Fortuna i Borussia Moenchengladbach – Schalke 04, dok su u nedjelju na programu utakmice Eintracht Frankfurt – Hoffenheim i Union Berlin – RB Leipzig.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo