NOVI PROBLEMI ZA DALIĆA, NAKON RAKITIĆA OTPAO JOŠ JEDAN VATRENI: / Dvojica igrača na poštedi od treninga

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Vatreni u subotu 16. studenog na Rujevici igraju ključnu utakmicu protiv Slovačke za odlazak na Euro 2020. i treba joj bod kako bi osigurala plasman na Europsko prvenstvo 2020. godine

11.11.2019.
20:19
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je na stadionu Maksimir prvi trening uoči posljednje utakmice kvalifikacija za EURO 2020. protiv Slovačke u subotu na riječkoj Rujevici.

Glavna vijest je da Ivan Rakitić i Matej Mitrović neće konkurirati za subotnji ogled. Rakitić je zbog problema s Ahilovom tetivom otpao iz kruga kandidata za nastup i vraća se u Barcelonu. Mitrović je bio pod upitnikom, ali ipak je otpao iz kombinacija za sastav protiv Slovačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BROZOVIĆ SE POHVALIO NOVIM AUTOM OD 2 MILIJUNA KUNA, LOVREN I PERIŠIĆ GA ISPRDALI: /

'Koja si ti glava...'

Image
BROZOVIĆ SE POHVALIO NOVIM AUTOM OD 2 MILIJUNA KUNA, LOVREN I PERIŠIĆ GA ISPRDALI: /

'Koja si ti glava...'

Izbornik Zlatko Dalić neće moći računati niti na stopera Mateja Mitrovića koji ima problema s ozljedom stopala, te napadača Hoffenheima Andreja Kramarića koji ima problema s koljenom.

"Ivan Rakitić (ahilova tetiva), Matej Mitrović (stopalo) i Andrej Kramarić (koljeno) došli su u Zagreb na okupljanje i pregledala ih je liječnička služba hrvatske reprezentacije te je ustanovljeno kako zbog postojećih zdravstvenih problema ne mogu konkurirati za nastup te se vraćaju u svoje klubove na tretmane oporavka," potvrdili su iz HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Brekalo i Barišić na poštedi

Još ranije su otpali Dejan Lovren i Domagoj Vida zbog suspenzije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nedostaju nam stoperi i još tražimo rješenja. Andrej Kramarić će doći, ali se vraća u klub. Nije trenirao sedam dana i nije spreman. Ivan Rakitić osjetio je ahilovu tetivu, a Mitrović je na zadnjem treningu osjetio određene probleme," kazao je danas hrvatski strateg Zlatko Dalić.

Poštedu na treningu dobili su i Josip Brekalo i Borna Barišić, dok su ostali igrači predvođeni kapetanom Lukom Modrićem normalno trenirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska u subotu 16. studenog na Rujevici igra ključnu utakmicu protiv Slovačke za odlazak na Euro 2020. i treba joj bod kako bi osigurala plasman na Europsko prvenstvo 2020. godine, koje će biti odigrano u 12 gradova diljem Starog kontinenta.

"Vatreni" drže prvo mjesto u skupini E sa 14 bodova, dva više od Mađarske i četiri više od Slovačke koja ima utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo