OGLAS

PREOKRET U POLJUDSKOJ TRAKAVICI: / Utakmica s Mađarskom 'sigurno' će se igrati u Splitu

Image
Foto: PIXSELL

Priopćenjem se u srijedu oglasio Grad Split koji je izrazio želju da hrvatska reprezentacija igra u Splitu, no i inzistira od saveza da napravi “korjenite promjene"

19.6.2019.
21:24
PIXSELL
VOYO logo

Nakon svih pregovora, pogovora, zahtjeva i nagađanja čini se da je konačno došao odgovor na pitanje o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji u Splitu.

Kako izvještavaju 24sata, sugovornici iz HNS-a potvrdili su da će se kvalifikacijska utakmica Hrvatske i Mađarske u listopadu ipak održati na Poljudu. Jedna od opcija bila je Rijeka, s obzirom da su se mišljenja splitske javnosti razilazila i da je Grad Split zahtjevao od HNS-a "korjenite promjene" ako misle igrati na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promjena odnosa prema gradu i klubu

Novi je ovo preokret u slučaju odigravanja utakmice u Splitu. Priopćenjem se u srijedu oglasio Grad Split koji je izrazio želju da hrvatska reprezentacija igra u Splitu, no i inzistira od saveza da napravi “korjenite promjene” u odnosu prema Splitu i Hajduku.

Image
GRAD SPLIT POSTAVIO HNS-U UVJETE ODIGRAVANJA UTAKMICE NA POLJUDU: /

'Želimo da Hrvatska igra tu, ali...'

Image
GRAD SPLIT POSTAVIO HNS-U UVJETE ODIGRAVANJA UTAKMICE NA POLJUDU: /

'Želimo da Hrvatska igra tu, ali...'

Najveći argument tog lošeg odnosa jest činjenica da je reprezentacija u Splitu igrala samo dvaput u posljednjih 20 godina u službenim utakmicama, od čega jednom pred praznim tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priopćenje grada možete pročitati u nastavku teksta:

“Gradsko vijeće Grada Splita želi dolazak hrvatske nogometne reprezentacije u naš grad i odigravanje službene kvalifikacijske utakmice protiv reprezentacije Mađarske na Gradskom stadionu Poljud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradsko vijeće Grada Splita traži od Hrvatskog nogometnog saveza korjenitu promjenu dosadašnjeg odnosa vodstva Hrvatskog nogometnog saveza prema Gradu Splitu i Hrvatskom nogometnom klubu Hajduk, koji se najbolje ogleda u činjenici što je hrvatska nogometna vrsta u službenim utakmicama u Splitu gostovala svega dva puta u posljednjih 20 godina, od čega jednom bez publike.

Zbog dugogodišnjeg neprimjerenog i neprihvatljivog odnosa prema našem gradu i klubu potrebna je isprika Hrvatskog nogometnog saveza, kao čin dobre volje i korak prema ozdravljenju hrvatskog nogometa i jačanju zajedništva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U interesu hrvatskog nogometa tražimo od Hrvatskog nogometnog saveza i HNK Hajduk žuran dogovor na zajedničkom sastanku, uz nazočnost predstavnika Grada Splita, a sve u svezi postizanja rješavanja brojnih devijacija i nagomilanih problema koji duže vrijeme opterećuju hrvatski nogomet, kao i zajedničkog dogovora vezano za organizaciju željenog nogometnog susreta u našem Gradu Splitu.”

Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo