SPREMAN NA ODLAZAK

NOVI POTRES U DINAMU: Redove hrvatskog prvaka želi napustiti još jedan igrač

Niz loših rezultata, ne toliko neočekivanih u Ligi prvaka, ali iznenađujućih u nacionalnom prvenstvu, uzdrmao je atmosferu u Dinamovoj momčadi pa su se počele pojavljivati i glasine o njenom rasipanju.

Spominjao se u tom kontekstu Ante Ćorić, o čemu je progovorio u ekskluzivnom razgovoru za Net.hr, a sada Sportske novosti pišu da o odlasku razmišlja i nekadašnji kapetan Barceloninih juniora Dani Olmo. Navodno je mladić nezadovoljan svojim statusom u momčadi i posebno razočaran što u utakmici Lige prvaka protiv Seville (poraz 0-1) nije dobio priliku.

Olmo je ugovorno vezan za Dinamo do ljeta 2020. godine i u klubu sigurno nisu spremni odreći ga se tek tako o čemu je, ohrabrujući 18-godišnjaka govorio i sportski direktor Marijan Vlak:

“To što još nije dobio pravu priliku čisti je splet okolnosti. Dani Olmo sigurno zaslužuje priliku! Ne samo to, on će je dobiti! Znate kako je to, mladi igrači su dosta nestrpljivi. Kad se događaju ovakve stvari, kod njih dolazi do sumnje. Pomisle ‘jesam li ja taj’. Međutim, Dani Olmo je primjer vrlo ozbiljnog i vrlo talentiranog igrača. Dolaskom u Dinamo je napredovao. Ipak, tako se sve odvrtjelo od njegova dolaska da nije dobio priliku. Ponavljam, dobit će je… Talentiran je, nije doveden u Dinamo da je ne dobije. Sad je samo stvar u tome koliko će imati strpljenja, odnosno koliko ćemo mi kao klub stati iza njega.”

Potom je Vlak dodao i ‘koliko će stati iza njega’.

“Maksimalno. Klub stoji iz Olma i on će uskoro na veliku scenu, u svim je planovima Dinama”, poručio je Vlak za kraj.

Povratak na Net.hr